ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΧΕΡΙΩΝ

Το Tele Radyo υπέκυψε στην οικονομική κρίση

 

Ο τουρκόφωνος ραδιοφωνικός σταθμός Tele-Radyo FM σταμάτησε να εκπέμπει. Ο ραδιοφωνικό αυτός σταθμός άρχισε να εκπέμπει το 1994, ήταν ο πρώτος τουρκόφωνος ραδιοσταθμός της Ξάνθης και ανέστειλε την λειτουργία του λόγω οικονομικής κρίσης.

Ο ιδιοκτήτης του Tele Radyο Ραμαδάν Ομέρ Ρετζέπογλου μιλώντας σχετικά με αυτό στην εφημερίδα Γκιουντέμ δήλωσε : ¨ Δυστυχώς ο ραδιοφωνικός μας σταθμός υποχρεώθηκε να σταματήσει προσωρινά την λειτουργία του. Εάν υπάρξει κάποια βελτίωση, εμείς επιθυμούμε να συνεχίσουμε να εκπέμπουμε. Όπως ξέρετε από τα μεσάνυχτα της 31-12-2011 κάναμε ένα διάλλειμα στις εκπομπές μας. Αν πάει έτσι ο ραδιοφωνικός σταθμός θα κλείσει. Εάν έρθουν διαφημίσεις και υπάρξει κατανόηση από τον κόσμο ώστε να αντιμετωπιστούνε τα έξοδα μας, πάλι είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε τις εκπομπές¨.

Στην ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού αναφέρεται πως ¨ Ο πρώτος τουρκόφωνος ραδιοσταθμός Tele-Radyo FM που εκπέμπει εδώ και 20 χρόνια, έκλεισε λόγω οικονομικών δυσχεριών. Ζητάμε συγγνώμη από τους ακροατές μας¨.

Στην Δυτική Θράκη συνεχίζουν τις εκπομπές τους οι τουρκόφωνοι ραδιοσταθμοί Çınar FM, City FM, Joy FM και Kral FM

Πέρσι έκλεισε στις Σάππες το περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί.

Εφ. Γκιουντέμ 26-1-2012