ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ !

 587 άτομα που είχαν παραγγείλει μέσω διαδικτύου γυαλιά με τα οποία θα έβλεπαν γυμνούς, υπέβαλαν καταγγελίες καθώς είτε τα γυαλιά που παρέλαβαν δεν είχαν αυτήν την ιδιότητα, είτε παρέλαβαν πακέτα με άσχετα πράματα

Ανάμεσα στα μέιλ με καταγγελίες που φθάνουν στην αστυνομία της εισαγγελίας , βρίσκονται και υποθέσεις απίστευτης απάτης. Αυξάνουν κάθε μέρα τα εκατοντάδες άτομα που καταγγέλλουν μέσω μέιλ στην αστυνομία πως παρήγγειλαν μέσω ιστοσελίδων γιαλυά με τα οποία θα ένβλεπαν γυμνούς τους ανθρώπους, αλλά τα πακέτα που πήραν είχαν άσχετα προϊόντα.

587 άτομα έκαναν καταγγελία είτε με το πραγματικό είτε με το εικονικό τους όνομα. Αναφέρεται πως ανάμεσα στις καταγγελίες υπάρχει άτομο από το Ντιγιαρμπακίρ που πλήρωσε 590 λίρες για αυτό το προϊόν, ενώ η χαμηλότερη τιμή που δηλώθηκε πως πληρώθηκε για αυτό ήταν οι 120 λίρες. Από τα 587 άτομα μόνο ένα άτομο προσήλθε στην εισαγγελία και υπέβαλε μήνυση. Ο Ε.Κ. στην μήνυση του αναφέρει πως πλήρωσε 150 λίρες σε μια ιστοσελίδα γυαλιών με τα οποία βλέπεις γυμνούς τους ανθρώπους, ενώ στο πακέτο που παρέλαβε υπήρχε κανονικό ζευγάρι με γυαλιά και φυτικό τσάι.

 ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΦΑΝΗΚΕ ΘΑΡΡΑΛΕΟ

Ο Ε.Κ. αντιλαμβανόμενος πως εξαπατήθηκε προσέφυγε στην εισαγγελία του Καντίκιοι όπου υπέβαλε μήνυση.

………………….

Εφ. Ραντικάλ 23-1-2012