ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Τεράστιος Οργανισμός Υγείας στην Κομοτηνή από τον Όμιλο Ατζιμπαντέμ (Acıbadem)

Aνακοινώθηκε ότι το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, τα Νοσοκομεία Ατζιμπαντέμ, που συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πρώτους οργανισμούς υγείας στην Τουρκία, θα πραγματοποιήσουν στο ξενοδοχείο Chris & Eve, στην Κομοτηνή, ένα πάνελ με θέμα την υγεία στο οποίο θα πάρουν μέρος διακεκριμένοι καθηγητές.

Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε από τα Νοσοκομεία Ατζιμπαντέμ, μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Στην εκδήλωση που διοργανώνεται για τον Τουρκικό πληθυσμό της Δυτικής Θράκης, 5 εξειδικευμένοι και διακεκριμένοι γιατροί των Νοσοκομείων Ατζιμπαντέμ θα ενημερώσουν τον κόσμο σχετικά με τα θέματα που αφορούν την υγεία και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού. Η είσοδος στο πάνελ είναι δωρεάν».

Το πάνελ που θα λάβει χώρα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Chris & Eve στην Κομοτηνή, θα αρχίσει στις 17:00.

Κατά την διάρκεια του πάνελ 5 διαφορετικοί ειδικοί γιατροί θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού.

Ο πρώτος ομιλητής του πάνελ Καθηγητής Δρ. Ταϊφούν Μπαγίς, Πρόεδρος του Τμήματος Γυναικολογίας, Μαιευτικής και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Νοσοκομείο Ατζιμπαντέμ στο Καντίκοϊ, θα ενημερώσει το κοινό για την γυναικεία και την αντρική υγεία, την αναπαραγωγική υγεία και τις μεθόδους εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ενώ, ο Καθηγητής Δρ. Αλιχάν Γκιουρκάν, Πρόεδρος του Τμήματος Μεταμόσχευσης του International Hospital και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δρ. Ουλκέμ Γιακούπογλου, ειδικός Νεφρολόγος, θα απαντήσουν τις ερωτήσεις του κοινού σχετικά με την νεφρολογική υγεία, τις περιπτώσεις που απαιτούν μεταμόσχευση νεφρού και την ζωή μετά την μεταμόσχευση νεφρού.

Στο δεύτερο μέρος του πάνελ, η Καθηγήτρια Δρ. Οζλέμ Ερ, Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής Ογκολογίας του Νοσοκομείου Ατζιμπαντέμ στο Μάσλακ, θα δώσει πληροφορίες σχετικά με την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου και τις μεθόδους θεραπείας του.

Ο τελευταίος ομιλητής του πάνελ Καθηγητής Δρ. Σελτσούκ Πέκερ, Πρόεδρος του Τμήματος Gamma Knife του Νοσοκομείου Ατζιμπαντέμ στην Κόζγιαταγι, θα ενημερώσει τον κοινό για την διάγνωση των εγκεφαλικών όγκων και τις πιο αναπτυγμένες μεθοδολογίες θεραπείας τους.

Στο τέλος του πάνελ θα ακολουθήσει κοκτέιλ για τους ομιλητές. Το κοκτέιλ θα είναι ανοιχτό για όλους τους συμμετέχοντες.

 Μέρος: Ξενοδοχείο Chris & Eve / Κομοτηνή

Ημ/νία: 17 Δεκεμβρίου 2011/Σάββατο

Ώρα: 17:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

17:00 – 17:15: ΕΝΑΡΞΗ

17:15 – 17:45: Γυναικεία & Αντρική Υγεία και Μέθοδοι Θεραπείας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, ΚΑΘ. ΔΡ. ΤΑΪΦΟΥΝ ΜΠΑΓΙΣ (Γυναικολογία, Μαιευτική και Εξωσωματική Γονιμοποίηση)

17:45 – 18:45: Νεφρολογική Υγεία και Δωρεά Οργάνων, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘ. ΟΥΛΚΕΜ ΓΙΑΚΟΥΠΟΓΛΟΥ (Νεφρολογία) & ΚΑΘ. ΔΡ. ΑΛΙΧΑΝ ΓΚΙΟΥΡΚΑΝ (Γενική Χειρουργική και Μεταμόσχευση Οργάνων)

18:45 – 19:00: ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ

19:00 – 19:30: Τι είναι ο καρκίνος; Διάγνωση του Καρκίνου και Αναπτυγμένες Μεθοδολογίες Θεραπείας, ΚΑΘ. ΔΡ. ΟΖΛΕΜ ΕΡ (Ιατρική Ογκολογία)

19:30 – 20:00: Διάγνωση και Θεραπεία των Εγκεφαλικών Όγκων, ΚΑΘ. ΔΡ. ΣΕΛΤΣΟΥΚ ΠΕΚΡΕΡ

19:30- 20:00 Beyin tümörlerinin Tanısı ve Tedavisi PROF.DR. SELÇUK PEKER (Νευροχειρούργος και Gammaknife)

20:00 ΚΟΚΤΕΪΛ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΤΖΙΜΠΑΝΤΕΜ:

Από το 1991 ο Όμιλος Υγείας Ατζιμπαντέμ προσφέρει τις υπηρεσίες του σε υψηλό επίπεδο και με αναπτυγμένες τεχνολογίες σε όλους τους κλάδους της ιατρικής σε 16 γενικά νοσοκομεία και σε 9 κέντρα υγείας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Ο Όμιλος Υγείας Ατζιμπαντέμ, ο οποίος συνεχίζει τις επενδύσεις του και συνεχίζει να μεγαλώνει όλο και περισσότερο κάθε χρόνο, διατηρεί τον στόχο του να γίνει ένας οργανισμός υγείας σε παγκόσμια πρότυπα, όντας ένας ενσωματωμένος και ολοκληρωμένος οργανισμός υγείας. Ο Όμιλος Υγείας Ατζιμπαντέμ παρέχει υπηρεσίες στον χώρο της υγείας στα πρότυπα Joint Commission International (JCI), καθώς επίσης ενσωματώνει πολλές υπηρεσίες στον χώρο των εργαστηρίων, της καθαριότητας, των τροφίμων και των επενδύσεων στην υγεία όπως το Ατζιμπαντέμ Labmed, την Παθολογική Κλινική, το Labvital, τις σύγχρονες εργαστηριακές υπηρεσίες, το Πανεπιστήμιο Ατζιμπαντέμ, το Κινητό Πάροχο Υγείας Ατζιμπαντέμ, το Ατζιμπαντέμ Διαχείρισης Σχεδίων και το A-Plus

Περιοδικό Αζινλίκτσα 7-12-2011