ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΘ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ…

Ανακοίνωση από μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων της ΕΠΑΘ

Αξιότιμοι συνάδελφοι

Σας μεταφέρουμε τον σεβασμό και τα χαιρετίσματα μας

Τις τελευταίες μέρες σχετικά με το θέμα των Διευθυντών στάλθηκε μια καταγγελία πρώτα στο υπουργείο Εθνικής Παιδείας και έπειτα σε πολλές αρχές. Αυτό το γραπτό δημοσιεύτηκε και στον τύπο.

Το συγκεκριμένο όμως γραπτό δεν είναι σε γνώση της πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ. Διότι αυτό το θέμα δεν τεθηκε στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. Δηλαδή ο πρόεδρος και ο Γ.Γ. της του συλλόγου εξέδωσαν κείμενο και το υπέγραψαν ως διοικητικό συμβούλιο χωρίς να γίνει συνεδρίαση.

 

 

 

 Είναι γνωστό πως με βάση το άρθρο 8 του καταστατικού μας οι αποφάσεις λαμβάνονται από τα 7 εκλεγμένα μέλη. Τις αποφάσεις τις παίρνει το Διοικητικό Συμβούλιο  Αυτές οι αποφάσεις γράφονται και στο βιβλίο πρακτικών. Ο πρόεδρος γράφει κείμενα στην κατεύθυνση αυτών των αποφάσεων, υπογράφει μαζί με τον Γ.Γ. και τα στέλνει στις αρμόδιες αρχές.

Αυτά που αναφέραμε πρόκειται για διαδικαστικά λάθη

Σχετκά με το περιεχόμενο του σταλθέντος κειμένου, αυτό θα συζητηθεί στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο ( άρθρο 11-παράγραφος 4 του καταστατικού). Η κρίση ανήκει στα μέλη του Δ.Σ. Οι αποφάσεις που θα ληφθοούνε σε αυτή τη συνεδρίαση είναι σημαντικές. Φυσικά εδώ τα μέλη του Δ.Σ. τα δεσμεύουν οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης.  Επιθυμούμε να ανακοινώσουμε πως οφείλουμε οπωσδήποτε να επιδείξουμε ευαισθησία για την εφαρμογή των αποφάσεων  της Γενικής Συνέλευσης.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό να μηνπεναληφθεί τέτοια ασέβεια στα εκλεγμένα μέλη του συλλόγου μας.

 

Με σεβασμό

 

Αξιότιμοι συνάδελφοι

………………………

 

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ

ΙΝΤΡΙΣ ΧΑΣΑΝ      ΙΜΠΡΑΙΜ ΣΑΔΙΚ ΙΣΜΑΗΛ         ΜΕΧΜΕΤ ΧΑΣΕΚΙ

 

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί  8-12-2011