ΤΑ ΣΙΚΟΡΣΚΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

Τα Σικόρσκι ήταν εκεί

Με βάση τα αρχεία του Γενικού Επιτελείου δυο ελικόπτερα τύπου Σικόρσκι απογειώθηκαν από την Μαλάτια την μέρα που έγινε το ατύχημα του ηγέτη του κόμματος BBP Μουχσίν Γιαζιτζίογλου και για 15 λεπτά πέταξαν στην περιοχή όπου είχε γίνει το ατύχημα.

Αποκαλύφθηκε ότι την μέρα που ο ηγέτης του ΒΒΡ Μουχστίν Γιαζιτζίογλου και οι σύντροφοι του έχασαν τη ζωή τους σε εκείνο το ύποπτο ατύχημα με το ελικόπτερο, δύο ελικόπτερα τύπου Σικόρσκι πέταξαν στην περιοχή όπου ήταν τα συντρίμμια. Με βάση τις εγγραφές του Γενικού Επιτελείου σε έγγραφο χαρακτηρισμένο ως απόρρητο φαίνεται ότι στις 25-3-2009 δύο ελικόπτερα Σικόρσκι απογειώθηκαν από την Μαλάτια και αφού πέταξαν περίπου 330 μέτρα πάνω από τα συντρίμμια στο χρονικό διάστημα 21.47 έως 21.58, γύρισαν πίσω.

…………………

Σχολιάζοντας τις εγγραφές ο συνταξιούχος ταγματάρχης ραντάρ αέρος-εδάφους Μουσταφά Χατζημουσταφάογουλαρί είπε ότι αποκλείεται να μην είδαν τα συντρίμμια.

………………….

Εφ. Ταράφ 15-12-2011

Σχόλιο : Δηλαδή προκάλεσαν κάποιοι –προφανώς ένστολοι- την πτώση του ελικοπτέρου και μετά τι έκαναν ; Έστειλαν τα ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης για να δούνε μη τυχόν και υπήρχε επιζώντας ; Και αυτό σε βάρος αρχηγού κόμματος. Σκεφτείτε να είσαι απλός πολίτης.

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone