ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΑΡΙΑΝΩΝ-ΟΣΜΑΝΓΚΑΖΙ

Ο δήμος Αριανών και ο δήμος του Οσμάνγκαζί αδελφοποιήθηκαν

Ο δήμαρχος Αριανών Ιμπραήμ Σερίφ κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στις 2-3 Δεκεμβρίου 2011 στον δήμο του Οσμάνγκαζί, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μουσταφά Ντουντάρ και τους συναδέλφους του. Το δήμαρχο Ιμπραήμ Σερίφ στην επίσκεψη αυτή συνόδευσαν ο αντιδήμαρχος Αϊντίν Μπάσογλου, ο αντιπρόεδρος Μεχμέτ Νιζάμ, η σύμβουλος Νικολίτσα Γκαρσόνη, η γραμματέας Βιλντάν Σουλειμάν Τσαβούς, και οι υπάλληλοι της δημαρχίας Ελένη Φωτιάδου και Αθανασία Καρανίκα.

Στην επίσκεψη που οργανώθηκε από τον δήμο Αριανών και διήρκεσε δύο μέρες, και στην βάση αποφάσεων που είχαν ληφθεί νωρίτερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, υπογράφηκε μεταξύ των δημάρχων ¨πρωτόκολλο αδελφοσύνης¨.

Μετά την υπογραφή των πρωτοκόλλων άρχισαν πλέον επίσημα οι αδερφικές σχέσεις μεταξύ των δύο δήμων. Οι δήμοι κατά την επόμενη περίοδο θα πραγματοποιήσουν κοινές προσπάθειες σε θέματα τεχνικά, πολιτιστικά και κοινωνικά.

Στα πλαίσια της επίσκεψης ο δήμαρχος του Οσμάνγκαζί Μουσταφά Ντουντάρ έκανε στην ηγεσία του δήμου περιήγηση στα σχέδια του δήμου και παρείχε πληροφορίες για τις προσπάθειες που γίνονται. Οι δήμαρχοι και οι αντιδήμαρχοι αντάλλαξαν ιδέες στο θέμα των τεχνικών προγραμμάτων.

Μετά την υπογραφή του ¨πρωτόκολλου αδελφοσύνης¨ από τους δημάρχους, προέβησαν σε δηλώσεις στις οποίες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την επισημοποίηση της αδελφοσύνης ανάμεσα στους δύο δήμους.

Δήμος Αριανών

Γραφείο Τύπου

 

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 6-12-2011

Σχόλιο : Θέλοντας να συμβάλουμε και εμείς (…) στην αδελφοποίηση αυτή προβάλλουμε μια φωτογραφία από παλαιότερη επίσκεψη του Ιμπραήμ Σερήφ στην Τουρκία όπου ο δήμαρχος Μουσταφά Ντουντάρ του χάρισε όπως φαίνεται στην φωτογραφία έναν πίνακα. Για προσέξτε λοιπόν καλά τις σημαίες που έχει ο πίνακας….

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone