ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΛΙΝΤΑΡΙΣΜΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΌ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Θα λιντσάριζαν τον έπαρχο

Ο έπαρχος του Ουλούντερε Ναίφ Γιαβούζ που πήγε για τα συλλυπητήρια στο χωριό Ορτάσου δέχτηκε επίθεση με ξύλα και πέτρες. Ο έπαρχος μετά βίας έσωσε την ζωή του

Ο έπαρχος του Ουλούντερε Ναίφ Γιαβούζ δέχτηκε την επίθεση στο χωριό Ορτάσου του Σιρνάκ από όπου ήταν οι 35 πολίτες που σκοτώθηκαν από τον βομβαρδισμό των F-16. Tο κέντρο του χωριού είχε μετατραπεί σε μέρος συλλυπητηρίων. Εκεί πήγε και ο έπαρχος Ναίφ Γιαβούζ. Κατά την επίσκεψη του ξαφνικά υπήρξε ένταση. Δεκάδες άτομα του επιτέθηκαν. Στο μεταξύ οι σωματοφύλακες του ήταν ανεπαρκείς. Από τις επιθέσεις με πέτρες και ξύλα που δέχτηκε ο Γιαβούζ και τα χτυπήματα στο κεφάλι, άρχισε να αιμορραγεί. Για κάποια διάστημα παγιδεύτηκε ανάμεσα στο πλήθος, χωρίς να μπορεί να διαφύγει.

Ο Γιαβούζ συρόμενος από τα χτυπήματα από την άκρη του δρόμου κατρακύλησε από ύψος 5 μέτρων προς τα κάτω. Βρέθηκε σε ανοιχτό χώρο και δέχτηκε τότε βροχή από πέτρες. Εκεί σε αυτό το σημείο δέχτηκαν πέτρες ακόμη και οι πολίτες και οι σωματοφύλακες που φώναζαν ¨μη χτυπάτε¨. Αυτοί τον πήγαν με το ζόρι στην άκρη του δρόμου σε ένα βενζινάδικο. Εκεί τέθηκε υπό προστασία ο έπαρχος, ενώ στόχος έγιναν οι δημοσιογράφοι που παρατηρούσαν τα επεισόδια. Καθώς τα επεισόδια μεγάλωσαν οι δημοσιογράφοι αναγκάστηκαν να φύγουν. Ανάμεσα τους δέχτηκε επίθεση και δημοσιογράφος που είπε πως τραβούσε για το κανάλι Roj Tv. Ενόσω ήταν στο βενζινάδικο ο έπαρχος, επενέβη ο βουλευτής Χασίπ Καπλάν. Αφού ο Καπλάν ηρέμησε την κατάσταση, ο έπαρχος Γιαβούζ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αναφέρεται πως η κατάσταση είναι καλή.

Εφ. Ραντικάλ 31-12-2011

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Κατηγορία: ΚΟΥΡΔΙΚΟ | Ετικέτα: | Σχολιάστε

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *