¨ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ¨

¨Οικογένεια έχει¨ είπε και σκότωσε τον νέο που φιλιόταν στην καφετέρια

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας φώναξε ¨Οπ, οικογένεια έχει¨ και σκότωσε τον νέο που φιλιόταν με την φίλη του… Την ώρα που ο Γκελχάν Τσετίν (33) καθόταν σε καφετέρια στο Κασίμπασά μαζί με την φίλη του Μουγκέ Ο. και φιλιόντουσαν, ¨επενέβη¨ στην κατάσταση ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Καντίρ Μ.

Στον καβγά που ακολούθησε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε τον νέο. Στην κατάθεση του είπε πως ¨Φέρθηκαν ακατάλληλα για το οικογενειακό περιβάλλον του χώρου.¨

Με βάση την είδηση της εφημερίδας Βατάν, το περιστατικό συνέβη δύο μέρες πριν στην καφετέρια Μεϊντάν στην περιοχή Κασίμπασά της Κωνσταντινούπολης, όταν ο καβγάς του ιδιοκτήτη της καφετέριας με τον Γκελχάν Τσετίν που καθόταν εκεί με την κοπέλα του, τελείωσε με δολοφονία. Το περιστατικό με βάση αυτά που λέγονται εξελίχθηκε ως εξής :

Ο Γκελχάν Τσετίν που είχε έρθει κι άλλες φορές στην καφετέρια, αυτή τη φορά ήρθε με την κοπέλα του την Μουγκέ Ο. Οι νέοι φιλιόνταν και ο ιδιοκτήτης του χώρου Καντίρ Μ. ενοχληθείς από την συμπεριφορά τους επενέβη και τους είπε ¨Οπ, αδερφέ εδώ είναι οικογενειακό περιβάλλον, δεν ντρέπεστε ;¨. Όταν προσπάθησε να βγάλει έξω το ζευγάρι άρχισε καβγάς ανάμεσα στον Καντίρ Μ. και τον Γκελχάν Τσετίν που καθόταν με την κοπέλα του. Ο Καντίρ Μ. με την βοήθεια του θείου του Σελαχαττίν Μ. και του ανιψιού του Αϊκούτ Μ, έβγαλαν έξω από τον χώρο τον Γκελχάν Τσετίν και την κοπέλα του και μετά γύρισε πίσω στην δουλειά του.

¨ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ¨

Όταν αργότερα ο Γκελχάν Τσετίν ήρθε στην καφετέρια μαζί με τους φίλους του, ο Καντίρ Μ. πυροβόλησε με το δίχως άδεια όπλο που είχε στον αέρα. Καθώς όμως συνεχίστηκε η ένταση, το έστρεψε προς τον Γκελχάν Τσετίν και πυροβόλησε. Τον τραυμάτισε βαριά με δύο σφαίρες στο πόδι και στο στήθος, και στο νοσοκομείο δεν έγινε δυνατό να σωθεί. Μετά το περιστατικό ο Καντίρ Μ. πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Μπέιογλου και παραδόθηκε. Εκεί παραδέχτηκε πως χρησιμοποίησε το όπλο του όταν ο Γκελχάν Τσετίν που τον είχαν βγάλει έξω από το μαγαζί, και οι φίλοι του επιτέθηκαν στο μαγαζί του. Συνελήφθησαν επίσης και οι Σελαχαττίν Μ. και Αϊκούτ Μ. που ενεπλάκησαν στον καβγά. Αναμένεται η προσαγωγή τους στο δικαστήριο.

 Εφ. Χουριέτ 12-12-2011

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone