ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

Άγκυρα : Η πόρτα μας πάντα είναι ανοιχτή για τον Χασίμι

Τούρκοι διπλωμάτες που μίλησαν στην εφημερίδα Today’s Zaman έστειλαν το μήνυμα πως η πόρτα της Άγκυρας είναι ανοιχτή για τον Χασίμι.

Αναφέρεται πως η Άγκυρα έστειλε μήνυμα στον αντιπρόεδρο του Ιράκ Ταρίκ Ελ Χασίμι για τον οποίο έχει βγει ένταλμα σύλληψης πως ¨όποτε θέλει οι πόρτες είναι ανοιχτές¨. Με βάση την είδηση της εφημερίδας Today’s Zaman, Τούρκοι διπλωμάτες είναι πολύ ανήσυχοι για την αύξηση της έντασης μεταξύ των δογμάτων στο Ιράκ. Στην δήλωση που έκανε στο BBC ο Χασίμι ανέφερε πως ¨οι δυνάμεις ασφαλείας αντί να κυνηγάνε δολοφόνους και τρομοκράτες, κυνηγάν έναν πατριώτη πολιτικό σαν εμένα¨. Για αυτό είπε ο Χασίμι για την επίθεση που έγινε στο κέντρο της Βαγδάτης την Πέμπτη με αποτέλεσμα 72 νεκρούς, υπεύθυνος θα πρέπει να θεωρείται ο πρωθυπουργός του Ιράκ Νουρί Ελ Μαλίκι.

………………

Οι σουνίτες στους δρόμους

Η είδηση πως βγήκε ένταλμα σύλληψης προκάλεσε διαμαρτυρίες σε πόλεις –προπύργια των σουνιτών όπως Σαμάρα, Ραμάντι και Μπεγιτζί, όπου ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε μετά το ναμάζι της Παρασκευής. Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό στήριζαν τον Χασίμι και έγραφαν ¨Είμαστε πίσω σου με το αίμα μας¨ και κατηγόρησαν την κυβέρνηση πως προσπαθεί να απομακρύνει τους σουνίτες από την εξουσία.

……………………

Εφ. Ταράφ 24-12-2011

Σχόλιο : Ο σουνίτης αντιπρόεδρος Ταρίκ Ελ Χασίμι αποκαλύφθηκε πως διεύθυνε ολόκληρο δίκτυο ατόμων που δολοφονούσαν σιίτες και έβαζαν βόμβες. Εις εξ αυτών που συνελήφθη ομολόγησε πως είχε εκπαιδευτεί στην Τουρκία ! Οı Τούρκοι είναι επίσης σουνίτες και προφανώς υποστηρίζουν τους ομόδοξους τους. Τώρα λοιπόν που αποκαλύφθηκε η βρομοδουλειά βγαίνουν και δηλώνουν πως ¨Η πόρτα της Άγκυρας είναι ανοιχτή¨, προφανώς για να μην συλληφθεί ο Χασίμι και αρχίσει και μιλάει…

 

 

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone