ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ !

¨Πρόσβαλες τον Ερντογάν ενώ χόρευες χορόν¨

 Εσκισεχίρ-7 άτομα τα οποία θέλοντας να στηρίξουν την αντίσταση των εργατών της ΤΕΚΕL χόρεψαν ¨χορόν¨ τιμωρήθηκαν με ποινή φυλάκισης 11 μηνών και 20 ημερών για προσβολή του πρωθυπουργού Ερντογάν. Ένας εξ αυτών τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 7,5 χιλιάδων λιρών.

Μέλη της αντιπολίτευσης στο Εσκισεχίρ οργάνωσαν στις 19-21 Φεβρουαρίου 2010 διαμαρτυρία μπροστά στο Migros , με σκοπό την στήριξη της αντίστασης στην μονάδα της ΤΕΚΕL στην Άγκυρα. Άρχισε έρευνα όμως σε βάρος 22 ατόμων διότι χορεύοντας ¨χορόν¨ φώναξαν συνθήματα προσβλητικά για τον Ερντογάν. Στο τέλος της υπόθεσης επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 11 μηνών και 20 ημερών σε κάθε έναν από τους Μουτλουκάν Μουτί, Ντεριά Αλτουντάγ, Αλή Εμρέ Μαζλούμογλου, Εμρέ Σογιασλάν, Γκιουλσάχ Οζτούρκ, Χαντάν Ουσταμπάς και Μουσταφά Σαχίν. Στον Οζγκιούρλ Μισιρλίογλου επιβλήθηκε πρόστιμο 7,5 χιλιάδων λιρών. Το δικαστήρια πλην του προστίμου ανέστειλε τις άλλες ποινές.

ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ένα έτος μετά την διαμαρτυρία-στήριξη για την αντίσταση στην TEKEL ο δικηγόρος του Ερντογάν Μουχαμέρ Τζεμάλογλου υπέβαλε μήνυση με μόνη απόδειξη το βίντεο της αστυνομίας. Η μήνυση έγινε χωρίς να γίνει καμμία έρευνα, ακριβώς για τα άτομα που ανέφερε στην καταγγελία ο δικηγόρος του Ερντογάν.

…………….

Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων Φιράτ

Σχόλιο : Απίστευτο, άρχισε κάνει μηνύσεις και σε διαδηλωτές ! Όρμα Ταγίπ κάνε τους και αγωγές, να τους πάρεις τα λεφτά ! Να σε χαίρονται οι ελληνόφωνοι φίλοι σου !