Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ

Για πρώτη φορά μετά από μέρες βγήκε από το σπίτι

Η περιέργεια δύο εβδομάδων στην Τουρκία έληξε με αυτές τις εικόνες. Ο πρωθυπουργός Ερντογάν για πρώτη φορά μετά την εγχείριση του βγήκε από το σπίτι του και πήγε στο γραφείο του.

Κινητοποίηση υπήρξε στο στρατόπεδο που είχαν στήσει οι δημοσιογράφοι έξω από το σπίτι του στο Κισικλί γύρω στις 11 το πρωί. Ο λόγος για την κινητοποίηση έκπληξη σύντομα έγινε αντιληπτός.

Το επίσημο όχημα του πρωθυπουργού βγήκε από την αυλή και συνοδεία των οχημάτων ασφαλείας πήρε τον δρόμο του. Ο πρωθυπουργός καθόταν στο πίσω κάθισμα μαζί με την κόρη του την Σουμεγιέ Ερντογάν.

Η κατεύθυνση αποσαφηνίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά…Ο Ερντογάν κατευθυνόταν προς το γραφείο του στο Ντολμάμπαχτσέ.

Επρόκειτο για την πρώτη μετακίνηση μετά την ξεκούραση δύο εβδομάδων. Σε σχέση με τις παλιές μέρες η μόνη διαφορά ήταν ότι το κομβόι του πρωθυπουργού κινούνταν ιδιαίτερα αργά.

Στο γραφείο του δεν ήταν μόνος του. Αυτό απέδειξαν οι πληροφορίες που στάλθηκαν αργότερα. Δίπλα του ήταν ο νομάρχης Αβνί Μουτλού και ο αστυνομικός διευθυντής Χουσείν Τσαπκίν. Στις φωτογραφίες ο πρωθυπουργός φαίνεται να περπατά μαζί τους και να συζητά κάποια θέματα. Εξ όσων φαίνεται από τις φωτογραφίες η υγεία του φαίνεται καλή. Απλά έχει χάσει κιλά.

Η παραμονή του στο γραφείο διήρκεσε 45 λεπτά. Το μικρό κομβόι με τον Ερντογάν αναχώρησε από το Ντολμάμπαχτσέ πάλι με μικρή ταχύτητα.

Στην επιστροφή πάλι ήταν δίπλα του η κόρη του η Σουμεγιέ Ερντογάν. Ο Ερντογάν καθόταν στο πίσω κάθισμα και συνομιλούσε στο κινητό του.

 CNNTÜRK 10-12-2011

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone