ΟΥΡΑΝΟΜΗΚΕΣ ΘΡΑΣΟΣ

Οι Ντερσιμιώτες να ζητήσουν συγγνώμη από το κράτος !

Ο πρωθυπουργός εξ ονόματος του κράτους ζήτησε συγγνώμη από τους Ντερσιμιώτες.Μόλις άρχισε να ζητά συγγνώμη ο πρωθυπουργός, άρχισαν να ζητάνε συγγνώμη και κάποιοι του κόμματος CHP. Κατ΄αυτό τον τρόπο ο χορός του ¨ζήτα συγγνώμη¨ άρχισε να ακούγεται πιο δυνατά όπως με την καμπάνια ¨Ζητώ συγγνώμη από τους Αρμένιους¨.

Εμείς λοιπόν σε όλους αυτούς τους δουλοπρεπείς τους λέμε ¨Ρε άιντε παγαίνετε από εδώ¨. Οι Ντερσιμιώτες είναι που πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από το κράτος !

Αφού φαίνεται πως οι Ντερσιμιώτες στηρίζουν την κληρονομιά των παππούδων τους. Τότε να αναλάβουν όλα τα εγκλήματα που έκαναν οι παππούδες τους απέναντι σε αυτό το έθνος και το κράτος. Οι παππούδες των Ντερσιμιωτών είναι προδότες που είχαν εξεγερθεί απέναντι στο κράτος. Εξοπλίστηκαν και επαναστάτησαν για να καταστρέψουν το κράτος. Οι εγγονοί λοιπόν των προδοτών της πατρίδας ας ζητήσουν συγγνώμη από το κράτος για τις προδοσίες των παππούδων τους. Οι Ντερσιμιώτες παππούδες τους υπήρξαν πράκτορες των Άγγλων και των Γάλλων, πήραν από αυτούς χρήματα και όπλα και έγιναν πιόνια τους. Για αυτήν την προδοσία και την αθλιότητα, οι Ντερσιμιώτες ας ζητήσουν συγγνώμη εξ ονόματος των παππούδων τους. Οι παππούδες των Ντερσιμιωτών σκότωσαν και έσφαξαν τους στρατιώτες και τους αστυνομικούς του κράτους. Να ζητήσουν συγγνώμη από το κράτος για τους στρατιώτες μας και τους αστυνομικούς μας που τους σκότωσαν. Ταυτόχρονα να ζητήσουν συγγνώμη από τα εγγόνια των στρατιωτών και αστυνομικών μας που σκότωσαν.

Οι παππούδες των Ντερσιμιωτών κατέστρεψαν γέφυρα του κράτους, σχολείο, έκαψαν και κατέστρεψαν κρατική εγκατάσταση. Να ζητήσουν λοιπόν συγγνώμη για την οικονομική ζημία που προκάλεσαν. Αφού υποστηρίζουν πως είναι κληρονόμοι των παππούδων τους, τότε να έρθουν και εξ ονόματος τους να πληρώσουν τις ζημιές στο κράτος μας.

Ναι λοιπόν, θέλουμε αποζημίωση από τα εγγόνια αυτά, η εξέγερση δεν είναι τζάμπα, αφού οι παππούδες σας έκαναν ζημιά, άιντε πληρώστε την.

………………………

Περιοδικό Τουρκική Αριστερά 28-11-2011

Αρθρογράφος Γκιοκτσέ Φιράτ

 

Σχόλιο : Ωραίοι αυτοί οι ¨αριστεροί¨ ! Μόνο που ξέχασαν να ζητήσουν και την δαπάνη για τις σφαίρες από τα πολυβόλα που θέριζαν τον άμαχο πληθυσμό…. Ή και την δαπάνη για την φθορά που προκλήθηκε στα μαχαίρια των Τούρκων από τους λαιμούς των Κούρδων του Ντέρσιμ….