¨ΧΤΥΠΑ-ΧΤΥΠΑ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 10 ΕΤΩΝ¨

Εφ. Ραντικάλ 1-12-2011

Ο Μπεκιάρογλου φανέρωσε το 14 ετών μυστικό του σχετικά με το Ντέρσιμ

¨Αρχίσαμε να χτυπάμε με κλαδιά από βελανιδιές. Χτύπα χτύπα σκοτώσαμε παιδιά 10 ετών¨

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Has και επικεφαλής της κομματικής οργάνωσης Κωνσταντινούπολης καθηγητής Μεχμέτ Μπεκιάρογλου ανέφερε μια εμπειρία που είχε ζήσει σχετικά με την ¨Σφαγή του Ντέρσιμ¨ : ¨Αρχίσαμε να χτυπάμε με κλαδιά από βελανιδιές. Χτύπα χτύπα σκοτώσαμε παιδιά 10 ετών¨

Ο Μπεκιάρογλου έγραψε στο twitter τα εξής :

 ¨Νομίζω πως ήρθε ο καιρός να ανακοινώσω τι μου περιέγραψε ένας άρρωστος πριν από 14 χρόνια όταν ήμουν καθηγητής ιατρικής στο πανεπιστήμιο του KTÜ. Ήταν ένας άρρωστος άνω των 70 ετών. Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, είχε κατάθλιψη και ακολουθούσαμε θεραπεία.

Σε μια συνάντηση μας έμαθα ότι μετείχε ως στρατιώτης στην στρατιωτική επιχείρηση στο Ντέρσιμ, και στην συνέχεια κλαίγοντας μου είπε εν περιλήψει τα εξής :

¨Ο διοικητής μας είπε πως οι σφαίρες είναι ακριβές και να μην τις χρησιμοποιούμε, οπότε εμείς σκοτώναμε γυναίκες και παιδιά με τον υποκόπανο. Μετά μας είπαν πως έτσι παθαίνουν ζημιά τα όπλα.

Οπότε αρχίσαμε να χτυπάμε με κλαδιά από βελανιδιές. Χτύπα-χτύπα σκοτώσαμε παιδιά ηλικίας 10 ετών¨

Ναι αυτά είχε πει κλαίγοντας γοερά. Καταρχάς επρόκειτο για μυστικό αρρώστου, δεν ήταν δυνατόν να το περιγράψω δίνοντας στοιχεία της ταυτότητας του. Παλιότερα το είχα αναφέρει σε κάποιες συγκεντρώσεις ως κάτι που μου είχε πει ¨ένας άρρωστος¨. Τώρα το ανακοινώνω εδώ ξανά θέλοντας να συμβάλω στην συζήτηση που γίνεται για το Ντέρσιμ

……………….