ΜΑΛΛΟΝ ΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙ…

Μια περίεργη ιστορία απαγωγής

Ο Μουζαφέρ Γιλμάζ κατέφυγε στην εισαγγελία της Άγκυρας και κατήγγειλε πως η 30 ετών κόρη του και μητέρα τριών παιδιών Χατζέρ Ακντογάν απήχθη και κρατείται διά της βίας σε σπίτι στην πόλη Μπίτλις

 Η εισαγγελία διέταξε έρευνα, ενώ ο Μουζαφέρ Γιλμάζ ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα δεν έχει νέα από την κόρη του και ζήτησε την βοήθεια των αρμοδίων.Ο Μουζαφέρ στην μήνυση που υπέβαλε ανέφερε πως ο υπερχρεωμένος γαμπρός του Χαϊρί Ακντογάν είχε προσπαθήσει αρχικά να πείσει την κόρη του να πουλήσει το νεφρό της και αργότερα την πούλησε σε κάποιους έναντι 9.600 λιρών. Τα γεγονότα όπως περιγράφονται στην μήνυση που υπέβαλε έγιναν ως εξής :

Ο Χαϊρί Ακντογάν το 2002 εργαζόμενος σε βιομηχανία παντρεύτηκε την χωρισμένη από πρώτο γάμο –όπως και ο ίδιος- Χατζέρ Ακντογάν. Το ζεύγος Ακντογάν από αυτό το γάμο έχουν τα 7 ετών δίδυμα κορίτσια Εμπρού και Μελτέμ και τον πεντάχρονο Φουρκάν. Ο Χαϊρί Ακντογάν όμως είχε χρεωθεί μεγάλα ποσά από τον περίγυρο του. Δυσκολευόμενος να τα πληρώσει άρχισαν να ζούνε μέσα σε μεγάλη φτώχεια.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ

Ο Χαϊρί Ακντογάν που δυσκολευόταν να πληρώσει τα χρέη του, ένα βράδυ που γύρισε στο σπίτι είπε στην γυναίκα του πως ¨Για να σωθούμε από τα χρέη συμφώνησα να πουλήσω το ένα σου νεφρό για 20 χιλιάδες λίρες. Αύριο θα πάμε να κάνουμε εγχείρηση και θα πάρουνε το νεφρό σου. Δεν είναι τίποτε, και με ένα νεφρό μπορείς να ζήσεις με υγεία. Θα τελειώσουν τα χρέη μας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.¨Η σύζυγος του έπαθε σοκ και νευρική κρίση από αυτά τα λόγια και παίρνοντας τηλέφωνο τον πατέρα της του είπε πως ¨ Σε παρακαλώ σώσε με. Ο άντρας μου συμφώνησε να πουλήσει το νεφρό μου. Μετά από αυτό το ζεύγος Μουζαφέρ και Σεϊράν Γιλμάζ πήγαν και πήραν στο σπίτι τους την κόρη τους και τα τρία εγγόνια τους. Ο Χαϊρί Ακντογάν εξαφανίστηκε.

3 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ο Χαϊρί Ακντογάν που άφησε την γυναίκα του και τα τρία παιδιά, 3 μήνες αργότερα πήγε κοντά της πάλι. Εγκαταστάθηκε στην Κωνσταντινούπολη και λέγοντας πως έπιασε εκεί μια πιο καλή δουλειά και ότι όλα θα είναι καλά, έπεισε την γυναίκα του και την πήρε μαζί με τα 3 παιδιά στην Κωνσταντινούπολη. Πολύ σύντομα όμως η γυναίκα είδε πως τίποτε δεν άλλαξε.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

Άρχισαν πάλι οι συχνοί καβγάδες με τον σύζυγο που δεν μπορούσε να πληρώσει τα χρέη του, αλλά η Χατζέρ Ακντογάν υπέμενε για χάρη των παιδιών. Μια μέρα είδε τον σύζυγο της που ήρθε στο σπίτι μαζί με κάποιους ξένους ανθρώπους. Ο Χαϊρί Ακντογάν πήγε τα παιδιά σε άλλο δωμάτιο και μετά γυρνώντας στην γυναίκα του της είπε πως ¨Σε πούλησα σε αυτούς. Πλέον είσαι δική τους περιουσία¨. Η Χατζέρ Ακντογάν ενώ δεν πίστευε αυτά που άκουγε απήχθη από αυτά τα άτομα. Λέγεται πως αυτά τα άτομα έδωσαν στον Χαϊρί Ακντογάν 9.600 λίρες και μετά έβαλαν την Χατζέρ με το ζόρι σε ένα αυτοκίνητο και την μετέφεραν στο Μπίτλις.

ΠΑΤΕΡΑΣ-ΜΑΝΑ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το ζεύγος αναζήτησε επανειλημμένα την κόρη τους χωρίς να έχει κανένα νέο της. Λίγες μέρες αργότερα τα εγγόνια τους τους πήραν τηλέφωνο και τους είπαν πως ¨Σας παρακαλώ σώστε μας. Κάποιοι πήραν την μάνα μας. Ο πατέρας μας μας παράτησε. Ελάτε να μας πάρετε¨.

…………………..

Αφού γύρισαν πίσω στην Άγκυρα ένα μήνα μετά, τους πήρε τηλέφωνο η Χατζέρ Ακντογάν η οποία τους είπε : Μπαμπά-μαμά σας παρακαλώ ελάτε να με πάρετε. Ο άντρας μου με πούλησε. Με έφεραν με το ζόρι στο Μπίτλις. Βρήκα ευκαιρία και σας πήρα τηλέφωνο¨

…………………….

Εφ. Ραντικάλ 22-12-2011

Σχόλιο : Ε μα κι αυτή η άχρηστη η γυναίκα μια θυσία δεν λέει να κάνει !