ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΙΛΤΕΚΙΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ T.C. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥΓΡΟΥΛ ΜΠΙΛΤΕΚΙΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ο πρόξενος της T.C. στην Θεσσαλονίκη Τουγρούλ Μπιλτεκίν στις 28 Δεκεμβρίου ήρθε στην Κομοτηνή και πραγματοποίησε μια σειρά από συναντήσεις. Πρώτα πήγε στο προξενείο της T.C. στην Κομοτηνή και αργότερα μαζί με τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς επισκέφτηκαν την εκλεγμένη μουφτεία Κομοτηνής.

Τον Μπιλτεκίν που επισκέφθηκε κάποιους μειονοτικούς φορείς και συλλόγους, στην εκλεγμένη μουφτεία τον υποδέχτηκε ο βοηθός μουφτή Φεχίμ Αχμέτ διότι ο Ιμπραήμ Σερήφ βρισκόταν στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο πρόξενος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει εκ του σύνεγγυς την μουφτεία, ενώ του παρασχέθηκαν πληροφορίες σχετικά με την μουφτεία. Ο βοηθός μουφτή Φεχμί Αχμέτ ευχαρίστησε τον πρόξενο της T.C. στην Θεσσαλονίκη Τουγρούλ Μπιλτεκίν και τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς για την επίσκεψη τους.

Ο πρόξενος της T.C. στην Θεσσαλονίκη Τουγρούλ Μπιλτεκίν στις 28 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε την Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής

Εκεί τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Τουρκικής Νεολαίας (GTGB) Κοράι Χασάν στην αίθουσα του Δ. Σ. της GTGB. Ο πρόεδρος Κοράι Χασάν εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη και παρείχε πληροφορίες σχετικά με την ίδρυση και τους σκοπούς της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής. Ο πρόξενος Τουγρούλ Μπιλτεκίν στην δήλωση του είπε πως για πρώτη φορά αναλαμβάνει καθήκοντα εντός των συνόρων της Ελλάδας, πως για πρώτη φορά επισκέπτεται την Κομοτηνή, και εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτό. Στην επίσκεψη του στην Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής τον συνόδευσε ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς. Στην επίσκεψη επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς και ο πρόεδρος της GAT Ερχάν Μολλά.