ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Ενέργειες για δημιουργία αντιπροσωπειών στην Ελλάδα από το παγκόσμιο επιχειρηματικό συμβούλιο της Τουρκίας

Όπως ανακοινώθηκε, το παγκόσμιο επιχειρηματικό συμβούλιο της Τουρκίας που ξεκίνησε τη λειτουργία του στα πλαίσια του συμβουλίου εξωτερικών οικονομικών σχέσεων (DEIK) στην Τουρκία, σήμανε την έναρξη των εργασιών των αντιπροσωπειών του, σε περιοχές και πόλεις της Ελλάδας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φερρούχ Οζκάν, εκπρόσωπος της Ελλάδας στην επιτροπή Βαλκανίων του παγκόσμιου επιχειρηματικού συμβουλίου της Τουρκίας, που λειτουργεί στους κόλπους του DEIK, έχει ως εξής:

«Στις 9 Δεκεμβρίου 2011, στα κεντρικά γραφεία της Τουρκικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Δημοπρατηρίων (ΤΟΒΒ) στην Κωνσταντινούπολη, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέλευσης της επιτροπής Βαλκανίων και παρόντος του συνόλου των μελών της επιτροπής, λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις.

Με βάση τις εν λόγω αποφάσεις, ξεκίνησαν οι εργασίες για τις αντιπροσωπείες πόλεων/περιοχών στην ελληνική επικράτεια. Θα παρακαλούσαμε λοιπόν, τους ομογενείς μας που ενδιαφέρονται να εργασθούν αμισθί στις αντιπροσωπείες και να επιφορτισθούν το καθήκον του αντιπροσώπου, να αποστείλουν το βιογραφικό τους στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Κοινοποιείται με σεβασμό στην κοινή γνώμη,

Φερρούχ Οζκάν

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Περιοδικό Αζινλίκτσα 19-12-2011

Σχόλιο : Ο κύριος Φερούχ Οζκάν μέχρι πρότινος ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης. Ένας σύλλογος που έχει έδρα την Τουρκία, παραρτήματα σε διάφορες πόλεις της, διοργανώνει ένα πανηγύρι με αγώνες πάλης στην Προύσσα, και σε όλα τα παραρτήματα του κυριαρχεί η σημαία της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης. 

 

 

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone