Η ¨ΠΙΣΩ ΑΥΛΗ¨ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Οι καταγόμενοι εκ Τουρκίας ¨βιοπαλαιστές¨ και οι εκ Κύπρου ¨ρατσιστές¨;

Μη κάνετε λόγο για ¨καταγόμενους από την Τουρκία¨ διότι αμέσως γίνεστε ¨ρατσιστές¨, ενώ ορισμένοι θα σας πούνε και φασίστες. Εγώ πάντως δεν ξέρω από πότε έγινε ρατσισμός τον λες σε κάποιον ότι κατάγεται από την Τουρκία ή ότι κατάγεται από την Κύπρο. Και αν ξέρει κάποιος ας μας το εξηγήσει.

Η Τουρκία μετέφερε πληθυσμό στο νησί, ναι ή όχι ; Μετέφερε. Πότε ; Το 1975. Αργότερα τι έγινε ;Μήπως αυτή η μεταφορά πληθυσμού έγινε μια φορά μόνο ; Τι έκανε μετά την μαζική μεταφορά πληθυσμού το 1974 ;

Κατήργησε το διαβατήριο για αυτούς που έμπαιναν από την Τουρκία στην Κύπρο. Και άφησε μόνο την ταυτότητα. Στην Τουρκία όλοι είχαν ταυτότητες, αλλά διαβατήριο δεν ήταν εύκολο να πάρεις γιατί χρειαζόταν μια σειρά από χαρτούρες. Τι έγινε μετά ; Χάθηκε η μπάλα.

Αυτοί που λένε την Κύπρο ¨πίσω αυλή¨ φέρθηκαν γενναιόδωρα. Ποια η διαφορά, τι πίσω αυλή, τι πίσω μέρος, τι αυτό ; Και όχι απλά στάβλος, κάδος σκουπιδιών έγινε εδώ. Καζίνα υπάρχουν, εμπόριο γυναικών και πλυντήρια χρημάτων που κάνουν τα μαύρα χρήματα άσπρα. Ο πληθυσμός λοιπόν των καταγόμενων από την Τουρκία πενταπλασίασε ναι ή όχι τον πληθυσμό των κατοίκων της Κύπρου ; Έκανε ή δεν έκανε όλες τις αγορές –της αγοράς της Λευκωσίας συμπεριλαμβανομένης- σαν τις αγορές σε μια πόλη της Ανατολίας ; Πως έγιναν όλα αυτά ; Με τον πληθυσμό. Η Τουρκία δηλαδή το μέρος που κατέλαβε με τον στρατό της το 1974, το κατέλαβε και με τον πληθυσμό της ; Ψέματα ;

Με το κόμμα ΑΚΠ τέλειωσε μια περίοδος στην Κύπρο και άρχισε μια άλλη. Έτσι είναι, αλλά αυτή η νέα περίοδος είναι χειρότερη από την παλιά. Στην προ του ΑΚΠ περίοδο είχαν ολοκληρωθεί με επιτυχία οι πολιτικές ¨τουρκοποίησης¨ και ο τόπος είχε ξεχειλίσει από εθνικά σύμβολα.

Η αποστολή τώρα του ΑΚΠ είναι η έναρξη της διαδικασίας ¨εξισλαμισμού¨ και την επιταχύνει όσο μπορεί.