ΔΩΡΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Το ασθενοφόρο που είναι δωρεά του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης βρίσκεται πια στην Κομοτηνή

Όπως έγινε γνωστό έφτασε στην Κομοτηνή το πλήρες εξοπλισμένο ασθενοφόρο που αγόρασε ο Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής με τα έσοδα που αποκτήθηκαν από τον Φιλανθρωπικό Μπαζάρ που είχε πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2009.

Το ασθενοφόρο έφτασε στην Κομοτηνή αφού έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες εκτελωνισμού στην Αθήνα, ενώ αναφέρεται πως έχουν γίνει οι τελευταίοι έλεγχοι στο όχημα από το αρμόδιο συνεργείο αυτοκινήτων και ότι από την ερχόμενη βδομάδα το ασθενοφόρο θα παραδοθεί στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης σε συνεργασία με την Υπερνομαρχία Ροδόπης-Έβρου, την Νομαρχία Ροδόπης, τον Δήμο Κομοτηνής και του Γεν. Προξενείου της Τουρκίας στην Κομοτηνή είχε διοργανώσει στις 10-11 Οκτωβρίου ένα φιλανθρωπικό μπαζάρ στο κεντρικό πάρκο της Κομοτηνής και είχε ανακοινωθεί τότε πως με τα 52.000 ευρώ που είχαν συγκεντρωθεί θα αγοραζόταν ένα ασθενοφόρο για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής.

Περιοδικό Αζινλίκτσα 24-12-2011

Σχόλιο : Ο σύλλογος τα στελέχη του οποίου έχουν αναλάβει εργολαβικά σχεδόν να κατηγορούνε την Ελλάδα σε διεθνή φόρα μάζεψαν λέει χρήματα πουλώντας μαρμελάδες και υφαντά σε δυό μέρες (!) και αγόρασαν ασθενοφόρο !