¨ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ¨

Στοχοποιούμαι σε τρομοκρατικές και εγκληματικές οργανώσεις

Ο τεώς υπουργός Εσωτερικών Μεχμέτ Αγάρ δήλωσε : ¨ Εκτός από την αρνητική επίδραση που έχει η εκδίκαση μας στο ανώτατο δικαστήριο, με στοχοποιεί απέναντι στις γνωστές τρομοκρατικές και εγκληματικές οργανώσεις

Ο τέως υπουργός Εσωτερικών Μεχμέτ Αγάρ σχολίασε τους ισχυρισμούς του τέως ΜΙΤσή Μεχμέτ Εϊμούρ που κατέθεσε σχετικά με τις δολοφονίες αγνώστων δραστών. Ο Αγάρ απάντησε στους ισχυρισμούς με συνέντευξη τύπου που έδωσε στο περίπτερο Μάλτα του μεγάρου Γιλντίζ. Ο τέως μέλος της ΜΙΤ και διευθυντής του τομέα αντιτρομοκρατικής Μεχμέτ Εϊμούρ ισχυρίστηκε πως όταν ο Αγάρ υπηρετούσε στην αστυνομία Κωνσταντινούπολης είχε πάρει χρήματα από κάποιος ανθρώπους.

………………..

Εφ. Ραντικάλ 9-12-2011

Σχόλιο : Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της δεκαετίας των ¨δολοφονιών αγνώστων δραστών¨ του 1990, προσβάλλεται λέει γιατί τα δημοσιεύματα και η δικαστική διαδικασία τον στοχοποιούνε…Σε όσους δεν θυμούνται να αναφέρουμε πως ήταν αυτός που μαζί με την τότε πρωθυπουργό Τσιλλέρ ουσιαστικά είχαν στήσει έναν ιδιωτικό στρατό που έκανε όλες τις βρώμικες δουλειές, μετατρέποντας τις δυνάμεις ασφαλείας σε μια μάστιγα για κάθε δημοκρατικό πολίτη. Ενεπλάκησαν σε αμέτρητες εξαφανίσεις, βασανιστήρια, δολοφονίες, εκβιασμούς και εμπόριο ναρκωτικών…Οι μητέρες του Σαββάτου που βγαίνουν οι καημένες αναζητώντας ακόμη έναν τάφο (!) για τους αγνοούμενους συγγενείς τους, σε εκείνη την εποχή αναφέρονται. Όταν από τότε κάποιοι μιλούσαν για κράτος-δολοφόνο, κάποιοι άσχετοι ανταπαντούσαν πως ¨και στην Ελλάδα υπάρχουν ακραίοι¨. Πόση άγνοια Θεέ μου….