ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Η Αγγλία αυτό το περιστατικό συζητά

10χρονο παιδί από την Αγγλία που είχε τραυματιστεί βαριά μετά από ατύχημα με τετράτροχη μοτοσυκλέτα στο Μπόντρουμ, δεν μπόρεσε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο καθώς η ασφάλεια του δεν π΄λήρωσε τα νοσήλεια.

Με βάση την είδηση της Ντέιλι Μέιλ ο 10χρονος Ρόμπι Στρίτ που ζει στο Χάμσαϊρ της Αγγλίας , είχε πάει για διακοπές με τον πατέρα του και την θετή του μητέρα στο Μπόντρουμ, όπου σε ατύχημα με υψηλού κινδύου τετράτροχη μοτοσυκλέτα τραυματίστηκε βαριά στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματος.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν σχετικά και με ασθενοφόρο που ήρθε επιτόπου ο Στρίτ μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι καθώς κατά το ατύχημα είχε πέσει με το πρόσωπο κάτω, υπέστη κάταγμα στην μύτη και σε ένα χέρι και ράγισμα σε πλευρά και στην κόγχη του ματιού. Από το χτύπημα στο κεφάλι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και για αυτό νοσηλεύτηκε επειγόντως στην εντατική. Αναφέρεται πως μετά από αρκετές μέρες στην εντατική και αρκετές εγχειρίσεις η υγεία του κάθε μέρα πάει και καλύτερα.

ΑΚΥΡΗ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ

Ο Άντι Στριτ δηλώνει πως έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι η κατάσταση του γιού του ήταν κρίσιμη λόγω του φοβερού ατυχήματος. Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας και η φίλη του Σάρον ανέφεραν πως δεν μπορούνε να καταλάβουν τι γίνεται.

Οι Τούρκοι γιατροί πέτυχαν να σώσουν τη ζωή του παιδιού που είχε εγκεφαλικό αιμάτωμα και κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματος. Τα έξοδα όμως για την πολυήμερη νοσηλεία και τις εγχειρήσεις δεν πληρώθηκαν.

Η οικογένεια του μικρού παιδιού είπε πως οι δαπάνες ύψους 15 χιλιάδων στερλινών δηλαδή περίπου 43.000 τ.λ. θα καλυφθούνε από την ιδιωτική τους ασφάλεια. Αποκαλύφθηκε όμως πως η ασφάλεια δεν κάλυπτε τέτοιο ατύχημα.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Στο μεταξύ η ευρισκόμενη στην Αγγλία φυσική μητέρα του παιδιού Τίνα Στριτ μόλις άκουσε για τον βαρύ τραυματισμό του παιδιού της έφτασε αμέσως στο Μπόντρουμ. Την γυναίκα αυτή όμως που ταξίδεψε με αγωνία για την ζωή του παιδιού της την περίμενε στο νοσοκομείο μια άσχημη έκπληξη. Διότι καθώς η ιδιωτική ασφάλεια δεν κάλυπτε τα έξοδα νοσηλεία του γιού της, δεν μπορούσε να πάρει εξιτήριο.

Η γυναίκα για μια ακόμη φορά κλονίστηκε και γύρισε στην Αγγλία για να βρει χρήματα για τα νοσήλια. Η Τίνα προσπαθεί τώρα με την βοήθεια συγγενών και φίλων να μαζέψει τις 15 χιλιάδες στερλίνες, ανυπομονώντας να συναντήσει τον γιό της που ακόμα παραμένει εκεί.

Εφ. Χουριέτ 6-11-2011

Σχόλιο : Να το κάνουμε πιο σαφές. Το παιδί δεν παίρνει εξιτήριο-ουσιαστικά το κρατάνε στο νοσοκομείο- μέχρι να πληρωθούνε τα νοσήλια. Και μπορεί σε κάποιους αυτό να φαίνεται υπερβολικό αλλά και εμείς στην Ελλάδα έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο. Σουδανοί-Αλγερινοί-Αφγανοί κ.α. όλοι νοσηλεύονται δωρεάν (επί της ουσίας) στο νοσοκομείο. Και μετά παρακαλάμε τον Ρεν και τη Μέρκελ για δανεικά….