ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ DEB

Αρμόδιοι του Συλλόγου Αλληλεγγύης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Καταπιεσμένων (MAZLUMDER) επισκέφτηκαν το κόμμα DEB.

Η πρόεδρος της επιτροπής του Συλλόγου Αλληλεγγύης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Καταπιεσμένων (MAZLUMDER) Τουμπά Νουρ Σονμέζ και το μέλος της επιτροπής εξωτερικών σχέσεων Σελτσούκ Σενγκιούκ επισκέφτηκαν το κόμμα μας στις 21-11-2011.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης υπήρξε ευρεία ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το θέμα των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Τουρκομουσουλμανικής μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Ευχαριστούμε τους αρμόδιους του συλλόγου MAZLUMDER για το έντονο ενδιαφέρον που έδειξαν για τον κόσμο των Τουρκομουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης. Ελπίζουμε πως στην πατρίδα μας την Ελλάδα που είναι επί μακρόν μέλος της Ε.Ε., προβλήματα όπως η έλλειψη προόδου στο θέμα των μειονοτικών δικαιωμάτων και η πολιτική διακρίσεων στο θέμα της ιθαγένειας, θα βρούνε το συντομότερο δυνατό την λύση τους.

Επιθυμούμε να δηλώσουμε πως ως κόμμα DEB θα συνεχίσουμε απτόητοι την προσπάθεια για την άρση αυτών των προβλημάτων.

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB  22-11-2011

Σχόλιο : Αλήθεια τα μέλη του συλλόγου Mazlumder – που όντως είναι αξιόλογος σύλλογος- τι τους είπαν για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία ; Δεν ρώτησαν οι DEBίτες ; Αφού όπως λένε είναι η μάνα-πατρίδα τους δεν ενδιαφέρονται για την κατάσταση εκεί ;