ΩΡΑΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ…

Νέος πρόεδρος στην Εστία Μαχητών (Alperen) Μαλάτιας

Πρόεδρος στην Εστία Μαχητών Μαλάτιας ανέλαβε ο Ερκάν Ους.

Την θέση του Οσμάν Οζντεμίρ στην Εστία έλαβε ο Ερκάν Ους. Στην τελετή μετείχε ο Περιφερειακός Διευθυντής των Εστιών Μαχητών Αγιατολάχ Γκετσέν ο οποίος δήλωσε πως ¨Απορρίπτουμε τους αντιρρησίες συνείδησης ως κάτι που δεν συνάδει με τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, δεν ταιριάζει με τα πιστεύω μας, το παρελθόν μας και το γένος μας. Η αντίρρηση συνείδησης αποτελεί προδοσία του πνεύματος του Τσανάκκαλε. Αποτελεί προδοσία απέναντι στους μάρτυρες μας. Αποτελεί απερισκεψία και λάθος. Είμαστε εγγόνια μιας γενιάς που δέχεται το χρέος στην πατρίδα ως χρέος περηφάνιας¨.

Κατά την διάρκεια παράδοσης παραλαβής ο νέος πρόεδρος παρέλαβε ένα Κοράνι τυλιγμένο στην Τουρκική Σημαία

Εφ. Νέτγκαζέτε 20-11-2011

Σχόλιο : Άραγε θα μας αφήσουν τίποτε ή όλα θα γίνουν τουρκικά ; Διότι όπως φαίνεται στον χάρτη πίσω η Θεσσαλονίκη, η Θράκη, η μισή Βουλγαρία και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου  θα γίνουν όλα τουρκικά…Όταν είδαμε αυτή την φωτογραφία ψάξαμε στο δίκτυο μήπως και την βρούμε ολόκληρη. Απολαύστε την λοιπόν ως έχει παρακάτω :
Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Κατηγορία: ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ετικέτα: | 4 σχόλια

4 απαντήσεις στο ΩΡΑΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ…

 1. Κώνστας Μαυροκώστατσος says:

  Οι μερακλήδες αναγνώστες θα πρόσεξαν, ελπίζουμε, και τα κατά φαντασίαν ανατολικά σύνορα του τουρκικού κράτους. Κατά το χάρτη, καταλαμβάνει μέρος του συριακού, του ιρακινού και του ιρανικού κράτους. Δηλαδή, όλο το Κουρδιστάν και κάτιτις ολόγυρα. Τα πετρέλαια της Μοσούλης, με το συμπάθειο.

  Xάρτες τουρκικούς με σύνορα εκτεταμένα αυθαίρετα βρίσκει κανείς πολλούς. Τελευταία βρήκα π.χ. τις ακολουθες μικρές ταινίες:

  http://www.youtube.com/watch?v=cSb6BNRly5Q
  -.

 2. Γιαννούκ says:

  Τώρα τελευταία κοκκινίζει και το πουλί μου…λες να τόφαγε κανένας τουρκαλάς???
  Ο καθένας ότι μπορεί παίρνει στα χαρτιά….στην πράξη…..ας κοπιάσουνε και βλέπουμε…
  Εγώ για παράδειγμα έχω στην ιδιοκτησία μου όλη την καλδέρα….στο χάρτη……τώρα για την πολεοδομία και το υποθηκοφυλάκειο…άλλο θέμα!

 3. […] ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ… ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ! (ΠΗΓΗ) Share this:Μοιραστείτε τοFacebookDiggLinkedInRedditStumbleUponTwitterPrintEmailLike […]

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *