ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΚΑΛΑ ΝΕΑ : ¨ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ¨

Καθαρά βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας του Ερντογάν ο οποίος πήρε εξιτήριο χτες

Και ενώ διαρκεί ακόμη το μυστήριο της κρυφής εγχείρισης που έκανε ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο γιατρός Χασάν Ταστσί ήταν στην εγχείριση ανακοίνωσε στην εφημερίδα Ταράφ πως τα παθολογικά ευρήματα της βιοψίας βγήκαν ¨καθαρά¨. Μετά από αυτή την δήλωση, χτες το βράδυ ο πρωθυπουργός Ερντογάν πήρε εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Μαρμαρά και πήγε στο σπίτι του στο Ουσκουντάρ για ανάπαυση.

………………..

Για λόγους ασφαλείας ο 6ος όροφος του νοσοκομείου είχε κλείσει εντελώς. Στο νοσοκομείο λήφθηκαν έκτακτα μέτρα ασφαλείας και δεν γινόταν δεκτοί επισκέπτες. Ακόμα και τα λουλούδια που έστειλε στον Ερντογάν ο γνωστός τραγουδιστής Ιμπραήμ Τατλισίς σταμάτησαν στην πόρτα. Από χτες το μεσημέρι πολίτες που ερχόταν στην πόρτα προσπαθούσαν να πάρουν πληροφορίες για την υγεία του πρωθυπουργού. Ο μόνος επισκέπτης του Ερντογάν ήταν ο υπουργός υγείας Ρετζέπ Ακντάγ. Μιλώντας στην εφημερίδα Ταράφ ο γιατρός Χασάν Ταστσί που είχε εγχειρήσει και την μητέρα του Ερντογάν είπε πως οι παθολογικές εξετάσεις βγήκαν ¨καθαρές¨ και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Ο Ταστσί δήλωσε πως ¨Ο πρωθυπουργός συνεχίζει ενεργά την καθημερινή του ζωή. Περπατά, μιλάει κουβεντιάζει. Η υγεία του είναι πολύ καλή. Κάναμε τους γενικούς ελέγχους και δεν φαίνεται κανένα κακό αποτέλεσμα¨.

………………

Πηγή πλησίον του πρωθυπουργού δήλωσε σχετικά με το θέμα στην εφημερίδα Ταράφ τα εξής : ¨Ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί να ακυρώνεται στην ρουτίνα του πρωθυπουργού ένα τόσο μεγάλο πρόγραμμα. Ξέρουμε ότι ο πρωθυπουργός εκτός από το τηλεφώνημα του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σήμερα (χτες) δεν απάντησε καν ούτε και στο τηλεφώνημα του προέδρου της βουλής Τζεμίλ Τσιτσέκ¨.

……………….

Εφ. Ταράφ 30-11-2011


Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone