ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ

Εγχείριση μυστήριο στον Ερντογάν

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν που δεν φαίνεται πουθενά τις τελευταίες τρεις μέρες έκανε εγχείριση στο πεπτικό σύστημα το περασμένο Σάββατο.

Αποκαλύφθηκε ότι ο Ερντογάν το περασμένο Σάββατο έκανε εγχείριση στο πεπτικό του σύστημα. Ανακοινώθηκε πως ο Ερντογάν που από την Παρασκευή ως τώρα δεν είχε κάποιο πρόγραμμα, έκανε στις 26 του μηνός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Χέντικ, επιτυχή λαπαροσκοπική επέμβαση στο πεπτικό του σύστημα.

Σχετικά με το θέμα η ανακοίνωση της πρωθυπουργίας ανέφερε : ¨Στις 26 Νοεμβρίου 2011 ο κύριος πρωθυπουργός μας εγχειρίστηκε με επιτυχία λαπαροσκοπικά στο πεπτικό του σύστημα. Η εγχείριση έγινε στις 26 Νοεμβρίου με βάση το πρόγραμμα του κυρίου πρωθυπουργού μας. Η κατάσταση της υγείας του κυρίου πρωθυπουργού μας είναι καλή. Μετά από την απαραίτητη ανάρρωση που θα κριθεί από τους γιατρούς, ο κύριος πρωθυπουργός μας θα αρχίσει τις εργασίες του.¨

Φήμες για ¨καρκίνο του εντέρου¨

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν που ήρθε την Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη και είχε στο γραφείο του κάποιες επαφές την Πέμπτη, και την Παρασκευή μετά την προσευχή επισκέφτηκε τους τάφους του πατέρα του και της μητέρας του. Αργότερα πήγε στο γραφείο του στο Ντολμαμπαχτσέ και από εκεί μαζί με τον γιότ υο και τον εγγονό του βγήκαν στις 16.30 και πήγαν στο σπίτι του στο Ουσκουντάρ.

Η κρυφή εγχείριση του Ερντογάν προκάλεσε συζητήσεις. Ανάμεσα στις φήμες που υπάρχουν είναι και ότι ο εγχειριστείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Χέντικ Ερνογάν έχει καρκίνο στο έντερο.

Αναφέρεται πως τον πρωθυπουργό τον εγχείρισε ένας γιατρός ενώ λέγεται πως παρόντες ήταν και οι γιατροί της μητέρας του της Τενζιλέ Ερντογάν που πέθανε πριν λίγους μήνες.

………………

Με βάση τις πληροφορίες ο 2ος και ο 6ος όροφος του νοσοκομείου έκλεισε εντελώς για λόγους ασφαλείας, και οι κάμερες ασφαλείας έπαψαν να λειτουργούν. Αναφέρεται πως στο νοσοκομείο μετέβη προσωπικά ο υπουργός Υγείας Ρετζέπ Ακντάγ που ενδιαφέρθηκε σχετικά με την θεραπεία. Κάποιες φήμες αναφέρουν πως μετά την εγχείριση τμήμα από το σώμα του στάλθηκε στο παθολογοανατομικό για βιοψία. Με βάση μια άλλη φήμη η αδιαθεσία που εδώ και καιρό είχε ο Ερντογάν επανεμφανίστηκε την Παρασκευή. Ξεκουράστηκε μια μέρα στο σπίτι του στο Ουσκουντάρ όπου τον εξέτασε γιατρός και την Παρασκευή εγχειρίστηκε. Αναφέρεται πως όλο το πρόγραμμα του Ερντογάν μέχρι την Παρασκευή ακυρώθηκε.

……………….

Εφ. Ταράφ 29-11-2011