ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν έκανε εγχείριση στο πεπτικό του σύστημα

 Ανακοινώθηκε πως στις 26 Νοεμβρίου 2011 ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εγχειρίστηκε με επιτυχία λαπαροσκοπικά στο πεπτικό του σύστημα.

 ΑΓΚΥΡΑ – Σχετικά με το θέμα έγινε από η εξής ανακοίνωση από την πρωθυπουργία :

¨Στις 26 Νοεμβρίου 2011 ο κύριος πρωθυπουργός μας εγχειρίστηκε με επιτυχία λαπαροσκοπικά στο πεπτικό του σύστημα. Η εγχείριση έγινε στις 26 Νοεμβρίου με βάση το πρόγραμμα του κυρίου πρωθυπουργού μας. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Μετά από την απαραίτητη ανάρρωση που θα κριθεί από τους γιατρούς, ο κύριος πρωθυπουργός μας θα αρχίσει τις εργασίες του. Ανακοινώνεται με σεβασμό στην κοινή γνώμη¨.

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν για τον οποίο βγήκε αυτή η ανακοίνωση από την πρωθυπουργία, τελευταία φορά είχε βγει από το σπίτι του για την προσευχή της Παρασκευής, και είχε πάει στο τζαμί Σακιρίν στην περιοχή Καρατζάαχμέτ. Ο πρωθυπουργός Ερντογάν φωτογραφήθηκε στην έξοδο. Ακολούθως είχε πάει στο γραφείο της πρωθυπουργίας στο Ντολμάμπαχτσέ, και από εκεί στις 16.30 μαζί με τον γιό του τον Μπιλάλ και τον εγγονό του τον Ομέρ Ταγίπ έφυγαν και πήγαν στο σπίτι στο Κίσικλι.

……………….

Εφ. Ραντικάλ 28-11-2011


Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone