ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Η κυρία Μπακογιάννη στις 18 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή θα επισκεφτεί την Μύκη και τον Εχίνο, και στις 19 Νοεμβρίου τους δήμους Ιάσμου, Φιλλύρας και το χωριό Οργάνη.

Καθορίστηκαν οι λεπτομέρειες του προγράμματος της επίσκεψης στην Δυτική Θράκη της ηγέτιδας του ΔΗ.ΣΥ. Ντόρας Μπακογιάννη.

Η Μπακογιάννη στις 18 Νοεμβρίου αφού εγκαινιάσει τα γραφεία της στην Ξάνθη θα επισκεφτεί τον δήμαρχο Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ στο γραφείο του και θα ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής. Αργότερα Η Μπακογιάννη θα πάει στον Εχίνο.

Το πρόγραμμα της Μπακογιάννη για τις 19 Νοεμβρίου Σάββατο θα αρχίσει με επίσκεψη στις 9.15 στον δήμαρχο Ιάσμου Ισμέτ Καντί και με συνάντηση με τους δημοτικούς συμβούλους. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με επίσκεψη στις 10.30 στον δήμαρχο Φιλλύρας Ιμπραήμ Σερίφ. Εκεί προβλέπεται να συναντηθεί με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης του δήμου Φιλλύρας Σααντετίν Σακίρ Χουσείν.

Η επόμενη στάση μετά την Φιλλύρα είναι το χωριό Οργάνη. Εκεί θα ακούσει τα προβλήματα του κόσμου και θα συζητήσει με τους χωρικούς.

Όπως είναι γνωστό η κυρία Μπακογιάννη είχε κάνει ένα μεγάλο δώρο επισκεπτόμενη μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών Λυκείου την αγορά στις Σάππες. Και τώρα είναι πολύ σημαντικό πως επισκέπτεται δύο δήμους όπου ζούνε Τούρκοι. Επίσης αναφέρεται πως όταν καθοριστεί η ημερομηνία των εκλογών Λέγεται πως όταν καθοριστεί η ημερομηνία των εκλογών η Μπακογιάννη θα ξανασυναντηθεί με Τούρκους της Δυτικής Θράκης , και θα επισκεφτεί φορείς και συλλόγους τους.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί  8-11-2011

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone