¨ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ¨ !

ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ ΜΑΣ !

Αφήστε πια τα παραμύθια των ισλαμοφασιστών του ΑΚΠ – ένα κόμμα που ιδρύθηκε στα πλαίσια του σχεδίου των ΗΠΑ με τίτλο ¨Μεγάλο Σχέδιο Μέσης Ανατολής¨ – πως δήθεν ¨Περάσαμε στην προηγμένη δημοκρατία¨ που προκαλούνε αηδία και κοιτάξτε τα πραγματικά γεγονότα :

Η Τουρκία που προηγείται στην ομάδα χωρών που παραβιάζουν περισσότερο την ελευθερία τύπου και έκφρασης, είναι με μεγάλη διαφορά πρώτη όσον αφορά τον αριθμό των φυλακισμένων δημοσιογράφων. Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) υπάρχουν 16 χιλιάδες υποθέσεις εναντίον της Τουρκίας και οι χίλιες εξ αυτών αφορούνε την ελευθερία έκφρασης. Υπό αυτή την έννοια η Τουρκία βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Αυτές τις πληροφορίες τις πήρα και τις μεταδίδω από το τελευταίο γραπτό του αντιπροέδρου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και αρθρογράφου της εφημερίδας Μπιργκιούν Ντογάν Τιλίτς Χότζα.

…………………

Στο ίδιο του άρθρο δίνει και άλλα στοιχεία ο Ντογάν Τιλίτς Χότζα. Αναφέρει πως τα τελευταία χρόνια άρχισαν πάλι οι πιέσεις που πηγάζουν από τους νόμους και την εξουσία. Η πιο απτή απόδειξη για αυτό είναι η ύπαρξη των 10 χιλιάδων μηνύσεων και αγωγών που σχετίζονται με ΜΜΕ. 10 χιλιάδες μηνύσεις σε βάρος δημοσιογράφων και εκδοτών !…

…………………….

Αυτές οι μηνύσεις είναι επιθέσεις του αμερικανό-ισλαμικού μετώπου ενάντια στους εργαζόμενους στον τύπο και στους εκδοτικούς φορείς. Και δεν περιορίζεται μόνο στους εργαζόμενους στον τύπο και στους διανοούμενους. Ο νέος Σουλτάνος στρέφει αυτές τις φασιστικές επιθέσεις ενάντια και σε εργαζόμενους, σε γυναίκες, νέους, Κούρδους, αλεβίτες και γενικά απειλεί οποιονδήποτε είναι ενάντιος στον Στρατό του Ιμάμη. Δηλαδή λέει πως ¨Ή θα ορκιστείς πίστη σε εμένα ή δεν έχεις δικαίωμα να ζεις¨. Μέθοδοι ίδιες με του Μουσολίνι και του Χίτλερ.

…………………….

Δεν λένε μάλιστα πως δήθεν ¨Εμείς είμαστε που θέλουμε ειρήνη, και όχι οι Ελληνοκύπριοι¨ ; Προκαλούνε γέλια ακόμα και στις καμήλες. Μα είναι δυνατόν το καθεστώς του νέου Σουλτάνου που δεν μπορεί να ειρηνεύσει με τους δικούς του ανθρώπους να υπογράψει συμφωνία με ¨γκιαούρηδες-πουτάνες¨ ;

Εφ. Αφρίκα 22-11-2011

Σχόλιο : Προφανώς ο τελευταίος αυτός χαρακτηρισμός για εμάς ¨Kahpe gavur¨ είναι ιδιαίτερα προσφιλής μέσα στον ¨Στρατό του Ιμάμη¨….