ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ KOMMA DEB ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο αντιπρόεδρος του BTDD έγινε μέλος στο κόμμα D.E.B.

Ο αντιπρόεδρος του ευρισκόμενου στην Τουρκία Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTDD) Μπεσίμ Ισμαήλ Μπασά έγινε επίσημα μέλος του κόμματος D.E.B.

Στις 12-11-2011 ο αντιπρόεδρος του ευρισκόμενου στην Τουρκία Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Μπεσίμ Ισμαήλ Μπασά ήρθε στα γραφεία του κόμματος στην Ξάνθη και έγινε επίσημα μέλος του κόμματος D.E.B.

Εκεί έγινε δεκτός από τον αντιπρόεδρο του κόμματος D.E.B. και επικεφαλής της οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, ενώ ο ίδιος ο Μπεσίμ Ισμαήλ Μπασά εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ένταξη στο κόμμα και ευχήθηκε στο D.E.B. ατελείωτες επιτυχίες στον πολιτικό του αγώνα.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος D.E.B. και επικεφαλής της οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου ευχαρίστησε τον Μπεσίμ Ισμαήλ Μπασά για την ένταξη του στο κόμμα και είπε πως με αυτές τις συμμετοχές το κόμμα D.E.B. ενδυναμώνεται και θα συνεχίσει τον δρόμο του με πιο σταθερά βήματα.

Ο επιχειρηματίας Μπεσίμ Ισμαήλ Μπασά είχε διατελέσει για τρεις περιόδους πρόεδρος στο παράρτημα του BTDD στο Ζεϊτίνμπουρνού.

Κόμμα Φιλίας-Ειρήνης-Ισότητας

Οργάνωση Ξάνθης

Ιστοσελίδα του κόμματος D.E.B. 14-11-2011

Σχόλιο : Ψάξαμε λίγο στο δίκτυο για το παράρτημα στο Ζεϊτίνμπουρνού και βρήκαμε την κάτωθι ενδιαφέρουσα φωτογραφία. Όπως βλέπετε η σημαία της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης ανεμίζει και εδώ. Με όλα τα κεντρικά στελέχη του BTDD -με πρώτο τον πρόεδρο Χακγκιουντέρ – παρόντα.

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone