ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ DEB

Επίσκεψη της ηγεσίας του DEB σε Δημάριο και Εχίνο

Ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς και ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής τη κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου στις 5-11-2011 επισκέφτηκαν τα χωριά Δημάριο και Εχίνος του νομού Ξάνθης.

Εκεί η ηγεσία του κόμματος μας μετά την απογευματινή προσευχή, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με χωρικούς. Μετά την συνομιλία που ήταν σε ένα πολύ θερμό περιβάλλον, επισκέφτηκαν τον αθλητικό σύλλογο Δημαρίου που ιδρύθηκε φέτος. Μπροστά στα γραφεία του συλλόγου ο πρόεδρος Ταχήρ Ομέρ μαζί με την διοίκηση του συλλόγου και ποδοσφαιριστές υποδέχτηκαν την επιτροπή του DEB. Πέρασαν μέσα και εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους διοικούντες της ομάδας.

Στην συνάντηση πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της αθλητικής ομάδας Ταχίρ Ομέρ ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη του κόμματος DEB. Ο Ταχίρ Ομέρ ενημέρωσε για το διάστημα ίδρυσης του συλλόγου και είπε πως η ομάδα ιδρύθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά πως με την στήριξη του κόσμου προσπαθεί να τις ξεπεράσει και πλέον έχει φτάσει σε ένα καλό σημείο.

Ακολούθως πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς. Ευχαρίστησε τον πρόεδρο και την ηγεσία του συλλόγου για την θερμή υποδοχή, και είπε πως ως κόμμα DEB προσπαθεί να στηρίζει τους αθλητικούς συλλόγους καθώς αυτοί έχουν σημασία για την νεολαία, και θα συνεχίσει να το κάνει. Ο Αλή Τσαβούς κάλεσε τους νέους να γίνουν μέλη στο κόμμα.

Στην ομιλία που έκανε ο αντιπρόεδρος του κόμματος DΕB και επικεφαλής της οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου αναφέρθηκε στην σημασία που έχουν οι αθλητικοί σύλλογοι για τους νέους μας, εξέφρασε τον θαυμασμό του για παρόμοιες προσπάθειες και είπε ότι παρά τις κάθε είδους δυσκολίες είναι ανάγκη οι αθλητικοί σύλλογοι να παραμείνουν όρθιοι. Ο Οζάν Αχμέτογλου ανέφερε πως με πρώτο τα προβλήματα της ανεργίας δεν υπήρξαν λύσεις στα προβλήματα της περιοχής, και είπε πως πιστεύει πως είναι απαραίτητη συνθήκη η πραγματοποίηση ενός ειδικού προγράμματος ανάπτυξης για την περιοχή. Ο Αχμέτογλου είπε επίσης πως πρέπει να επιλυθεί το πρόβλημα της σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Μετά την συνάντηση και τις ομιλίες οι δύο πλευρές αντάλλαξαν δώρα.

Οι διοικούντες μας ανέφεραν πως επιθυμούνε το συντομότερο να επισκεφτούνε πάλι το Δημάριο και αποχώρησαν.

Η ηγεσία του DEB ακολούθως επισκέφτηκε τον Εχίνο.

Εκεί επισκέφτηκαν καφενεία του Εχίνου, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κόσμο του Εχίνου.

Η ηγεσία του κόμματος έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένη από το ενδιαφέρον του κόσμου του Εχίνου και λέγοντας πως σύντομα θα τον επισκεφτούνε ξανά αποχώρησαν.

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 8-11-2011

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone