Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ο σκουπιδότοπος της πίσω αυλής

Υπουργός της Τουρκίας που είχε έρθει πριν λίγο καιρό στην ΤΔΒΚ είχε δηλώσει πως ¨Ότι υπάρχει στην Τουρκία θα υπάρξει και εδώ¨.

Και μάλιστα μας το παρουσίασε αυτό ως ένα αγαθό για το οποίο πάντα πρέπει να το μνημονεύουμε με ευγνωμοσύνη ! Σκεφτόμενος αυτά τα λόγια μου ήρθε στο μυαλό το βιβλίου του πατέρα του ΑΚΠλή δημάρχου. Ο άνθρωπος είναι ιμάμης… Έγραψε ένα βιβλίο με τον τίτλο ¨Η σεξουαλική ζωή με βάση το Ισλάμ¨. Ο άνθρωπος περιγράφει τον παράδεισο στο βιβλίο του σαν να πήγε και τον είδε :

¨Δύο κατηγορίες, η πάνω και η κάτω υπάρχουν στον παράδεισο !… Στους άντρες που θα εισέρχονται στην κάτω κατηγορία θα δίνονται 72 γυναίκες την μέρα!… Και σε αυτούς που θα είναι τέλειοι μουσουλμάνοι θα δίνονται 100 παρθένες την μέρα! Για να ανταποκριθεί σε αυτές κάθε άντρας θα έχει την ισχύ 100 αντρών…Και τις 100 παρθένες ¨χαλάστε¨ τες όσο θέλετε, αυτές θα συνεχίσουν να παραμένουν παρθένες! ¨

Μάλιστα…Έτσι είναι ο παράδεισος του ΑΚΠλή ιμάμη… Ο Ερντογάν όμως δεν έκανε όπως για τον Αχμέτ Σικ που τον πέταξε στην φυλακή πριν καν βγει το βιβλίο του ¨Ο στρατός του ιμάμη¨ ! Το αντίθετο, έρχονται ειδήσεις πως το βιβλίο ¨Η σεξουαλική ζωή με βάση το Ισλάμ¨ θα διδαχτεί και στις σχολές θεολογίας !

Τώρα μετά το βιβλίο του ΑΚΠλή ιμάμη που περιγράφει την σεξουαλική ζωή στον παράδεισο και μετά την θεολογική σχολή στο πανεπιστήμιο YDÜ (σημ. μεταφρ : πανεπιστήμιο στα κατεχόμενα) ετοιμάζονται να ανοίξουν και θρησκευτικό λύκειο. Για μια ακόμη φορά χτύπησε στα αυτιά μου η φράση του ΑΚΠλή υπουργού ¨ Ότι υπάρχει στην Τουρκία θα υπάρξει και εδώ¨ !

Ε βέβαια, δεν έκαναν τζάμπα εδώ το μέρος πίσω αυλή της Τουρκίας-σκουπιδότοπο. Πλέον ότι βρωμιά υπάρχει εκεί σε κοινωνικό, πολιτικό και εγκληματικό επίπεδο, υπάρχει και εδώ ! Έστω και αν ο Τούρκος πρεσβευτής Ακτσά λέει καθημερινά πως ¨Τα παραφουσκώνετε¨, αυτά τα ζούμε και τα βλέπουμε. Ας λέει ο Ακτσά ότι τα παραλέμε. Είναι μήπως παραφούσκωμα ότι πλέον οι εφημερίδες μας έχουν γίνει σαν δελτία εγκλημάτων ; Είναι μήπως παραφούσκωμα ότι έχουν γίνει βουνά οι φάκελοι στα δικαστήρια με αποτέλεσμα να μην επαρκούνε για την περάτωση τους ;

Δεν ξέρω σε εσάς τι θυμίζει άλλο η φράση ¨ Ότι υπάρχει στην Τουρκία θα υπάρξει και εδώ¨. Πάντως σε εμένα δεν φέρνει καλά πράματα στο μυαλό μου. Διότι τα καλά πράματα δεν τα πετάνε στον σκουπιδότοπο και στην πίσω αυλή !

……………….

Εφ. Αφρίκα 21-11-2011


Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone