ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ-ΜΠΡΑΒΟ ΟΡΕ !

Κείμενο του Ιστολόγιου  1-11-2011

Η ακυρωθείσα παρέλαση στην Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου 2011, λόγω της αντίδρασης του κόσμου προς τους πολιτικούς, έδειξε και ένα άλλο θέμα το οποίο πέρασε απαρατήρητο από πολλούς.

Ο λόγος για τους 2 Ουλαμούς παρελάσεως της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, οι οποίοι παρά την εντολή του επικεφαλής αξιωματικού για αποχώρηση από την αφετηρία παρελάσεως, άρχισαν να αναφωνούν εμβατήρια υπό τα χειροκροτήματα του κόσμου.

Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός της Σχολής, χωρίς να αρνείται την εκτέλεση της εντολής, έδωσε το παράγγελμα για κίνηση “σημειωτόν” και αναφώνηση εμβατηρίων αλλά και συνθημάτων τα οποία προκάλεσαν τις επευφημίες των παρευρισκομένων.

Οι Ευέλπιδες, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι σκοπός της παρουσίας τους εκεί, ήταν να τιμήσουν τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ οι οποίοι θυσιάστηκαν στο βωμό των ιερών της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, αντελήφθηκαν ότι το ελάχιστο το οποίο θα μπορούσαν να προσφέρουν μιας και δεν τους δινόταν η δυνατότητα να συνεχίσουν στην διαδικασία της απόδοσης της τιμής, ήταν να βροντοφωνάξουν στο λαό της Θεσσαλονίκης ότι υπάρχει και ένα κομμάτι της ελληνικής νεολαίας το οποίο συνεχίζει να κρατάει ψηλά το κεφάλι, να αισιοδοξεί, να τηρεί τις παραδόσεις και τα ιδανικά τα οποία βρίσκονται υπό διωγμό.

Οι αντιδράσεις του κόσμου που υποφέρει πραγματικά, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να φτάνουν στο σημείο εκείνο, όπου δεν ακουμπάει την απόδοση της τιμής που αρμόζει στους ήρωες.

Οι φορείς του ονόματος της “Καλής Ελπίδας”, τόνισαν ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες και μάλιστα νέοι, οι οποίοι είναι έτοιμοι για ένα νέο ΟΧΙ εάν χρειασθεί.

Το σχετικό υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, είναι ενδεικτικό του ηθικού το οποίο χαρακτηρίζει το σώμα των Ευέλπιδων.

Συγχαρητήρια στους Αξκους που εκπαιδεύουν και γαλουχούν με τέτοιο τρόπο τα φυντάνια του Ελληνικού Στρατού.

Δείτε το βίντεο

http://www.youtube.com/watch?v=KQVmrel7JhQ