Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΑΡ

Έτσι τα τσουβάλιασε η εφημερίδα Σταρ

Βάζοντας την φωτογραφία του Ισραηλινού στρατιώτη ως Τούρκου έδειξαν πόσο κατέχουν το θέμα.

Μέρες τώρα οι καθημερινές εφημερίδες δίπλα στις ειδήσεις για τα περιστατικά τρομοκρατίας παραθέτουν αίτια και προτάσεις σχετικά με αυτά. Αυτό γίνεται κάθε φορά μετά από τρομοκρατικό περιστατικό. Η Σταρ είναι η εφημερίδα που για διάφορους λόγους και σύμφωνα με την κυβερνητική πολιτική, κατηγορεί κάθε φορά με απερίσκεπτα άρθρα τους στρατιωτικούς.

Κάθε αρθρογράφος λες και είναι ¨ειδικός¨ και λες και ξέρει πολύ καλά την τρομοκρατία, τους τρομοκράτες και τους στρατιωτικούς μας βάζει τους πηχυαίους τίτλους. Και έτσι έκαναν και τώρα…

Αυτοί που όταν γίνεται λόγος για άνοιγμα το παινεύουν, όταν ο πρωθυπουργός άλλαξε την ρητορική του βγήκαν με τίτλο ¨Σύνοδος Κορυφής Αθλιότητας¨.

Έχοντας δίπλα έναν χάρτη και την φωτογραφία ενός στρατιώτη που έχει γονατίσει…

Είναι Τούρκος εκείνος ο στρατιώτης ;

Όχι είναι Ισραηλινός…

Από την φόρμα του, από το γιλέκο επίθεσης, από το κάλυμμα του κράνους, και από το μοντέλο όπλου M-16 Carrabine στο οποίο έχει μπει διόπτρα φαίνεται ότι είναι ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

Η Σταρ ακόμη δεν γνωρίζει την διαφορά ανάμεσα σε Τούρκο και Ισραηλινό στρατιώτη. Δεν ξέρει ακόμη πως είναι η φόρμα του Τούρκου στρατιώτη , αλλά συμπεράσματα βγάζει. Η γνώση και η σχέση της εφημερίδας Σταρ με αυτά που γράφει φάνηκε στην πρώτη της σελίδα.

Ιστοσελίδα Askerhaber 23-10-2011

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone