Ο SAVAS KANEΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΝΕΞΕ !

Κείμενο του ιστολόγιου 7-10-2011

Μήνες τώρα τα βοθροκάναλα μας έχουν μουρλάνει στα τουρκοσίριαλ. Τελευταίες μέρες βλέπουμε και διαφήμιση με  εξώφυλο περιοδικού με τίτλο ¨Ο Σαβάς κάνει πρόταση γάμου στην Μενεξέ…. Είπαμε λοιπόν και εμείς να παρουσιάσουμε ένα άλλο -που δεν απευθύνεται σε καθυστερημένους ή αργόσχολους – σίριαλ, Μόνο που αυτό έχει δύο διαφορές. Είναι αληθινό και είναι θρίλερ. Πως λέμε Σαβάς-Μενεξέ, τώρα θα διαβάσετε για το θρίλερ  Ιμπραήμ-Σεφικά. Η φωτογραφία στα αλήθεια είναι πολύ σκληρή αλλά αληθινή καθώς δείχνει πως ο έρωτας και ο γάμος ενίοτε έχουν και άλλη κατάληξη….. 

Εφ. Χαμπέρτούρκ 7-10-2011

Αυτό λέγεται σφαγή γυναικών!

Την έβγαλε από τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών, την μαχαίρωσε και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Όταν μετά από έκρηξη σε σπίτι που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών 4831 και 4832 στην Μαγνησία, έφτασαν οι ομάδες πυροσβεστικής, όταν μπήκαν μέσα αντιμετώπισαν μια φρικτή εικόνα. Όταν βρήκαν στο μπάνιο μια γυναίκα μαχαιρωμένη στην πλάτη και έναν άντρα καμένο σε διάφορα σημεία ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία.

Η φωτιά σβήστηκε σήμερα ενώ έγινε αντιληπτό ότι η τραυματισμένη γυναίκα ήταν η 38 ετών Σεφικά Ετίκ. Η άτυχη γυναίκα με το μαχαίρι στην πλάτη μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αλλά έχασε την ζωή της. Ο Ιμπραήμ Ετίκ που βγήκε από το σπίτι τραυματίας νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΕΡΓΟΣ

Από τις συναντήσεις της αστυνομίας με τους περίοικους έγινε γνωστό ότι ο 45 ετών Ιμπράημ Ετίκ που για κάποιο διάστημα δούλευε ως εργάτης στο νοσοκομείο και μετά ήταν άνεργος για ένα χρόνο, μόλις μια ώρα πριν το περιστατικό είχε πείσει την γυναίκα του -και μητέρα δύο παιδιών 19 χρονών – Σεφικά Ετίκ να γυρίσει στο σπίτι από τον ξενώνα όπου είχε καταφύγει λόγω ξυλοδαρμού.

Αναφέρθηκε ότι με το που μπήκε στο σπίτι η γυναίκα ο Ιμπραήμ Ετίκ άρχισε να μαλώνει μαζί της και παίρνοντας ένα μαχαίρι μαχαίρωσε την γυναίκα στην πλάτη στο μπάνιο όπου είχε καταφύγει εκείνη.

ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ο Ετίκ μετά άνοιξε το γκάζι στην κουζίνα, έβαλε φωτιά και μάλιστα κατά το περιστατικό τραυματίστηκε. Μετά την νοσηλεία του, στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία είπε πως ¨Προδόθηκα. Για αυτό την μαχαίρωσα¨.