¨ΘΥΜΩΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΝΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΟΡΜΗΞΑ¨

Ανατριχιαστική ομολογία από αυτόν που έκανε την σεξουαλική επίθεση

Ο εργαζόμενος σε μάρκετ Νουρετίν Γιλντίζ δικαζόμενος για σεξουαλική επίθεση στην χημικό Αϊσέ Τ. στην Κωνσταντινούπολη και αντιμετωπίζοντας ποινή 45 ετών, κατά την απολογία του είπε πως ¨Θύμωσα που φορούσε κοντή φούστα και όρμηξα¨.

Παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου ο εργαζόμενος σε μάρκετ Νουρετίν Γιλντίζ ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος πως ενώ βοηθούσε την χημικό Αϊσέ Τ.(32) να πάει στο σπίτι της, της επιτέθηκε σεξουαλικά και την τραυμάτισε. Ο 20χρονος κατηγορούμενος είπε πως ¨Θύμωσα που φορούσε κοντή φούστα και όρμηξα¨. Έγινε γνωστό πως η νέα γυναίκα ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει και να περπατήσει. Το περιστατικό έγινε στις 15 Ιουνίου στην πλατεία Φούλια της περιοχής Μπεσίκτας.Η Αϊσέ Τ. έκανε ψώνια. Ο προϊστάμενος του μάρκετ είπε στον υπάλληλο Γιλντίζ να μεταφέρει τις σακκούλες της Αϊσέ Τα΄μέχρι το σπίτι της. Ο Γιλντίζ πήρε τις σακκούλες και μαζίμ ετην κοπέλα πήγε 50 μέτρα πιο πέρα ως το σπίτι της. Την ώρα που αυτή στην πόρτα έπαιρνε τις σακκούλες από τα χέρια του δέχτηκε την επίθεση. Ο Γιλντίζ θέλοντας να την βιάσει άσκησε βία. Την ώρα που αυτή προσπαθούσε να διαφύγει στο μπάνιο την γρονθοκόπησε. Ο Γιλντίζ πήρε και τα χρήματα της κοπέλας που είχε λιποθυμίσει και εφυγε από το σπίτι. Η Αϊσέ Τ. κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή μέχρι την επόμενη μέρα που βρέθηκε μέσα στα αίματα. Στον Γιλντίζ υποβλήθηκε μήνυση από το 19ο Κακουργιοδικείο Κωνστνατινούπολης με ποινή από 23 έως 45 χρόνια.

ΕΣΠΑΣΑΝ ΠΛΕΥΡΑ

Η πρώτη εκδίκαση έγινε προχτές. Το θύμα δεν μετείχε. Ο κατηγορούμενος Γιλντίζ απολογούμενος μπροστά στον δικαστή είπε : ¨ Εκείνη τη μέρα είχα ζητήσει λεφτά από τον διευθυντή για να πάω στο νοσοκομείο. Είχαν τελειώσει τα φάρμακα μου. Το θύμα γυρνώντας ανάμεσα στα ράφια πήγε στο τμήμα των παγωτών. Ήθελε να πάρει παγωτό. Εκνευρίστηκα από τις κινήσεις της. Το ρούχο της ήταν κοντό. Κάποια μέρη τουσώματος φαινόταν. Και ακθώς δεν είχα πάρει φάρμακα ήμουν άσχημα. Θύμωσα που το θύμα φορούσε κοντή φούστα και όρμηξα. Δεν έβγαλα τα πάνω ρούχα της. Την γρονθοκόπησα πολλές φορές. Στο μπάνιο νόμισα πως πέθανε. Φβισμένος τότε πήρα τα χρήματα της κι έφυγα. Ήταν ξαπλωμένη κάτω. Θυμάμαι ότι το φρύδι της ήταν ματωμένο. Δεν την βίασα¨. Ο Αλή Κουτλάι Τ.-αδερφός της Αϊσέ Τ. κατέθεσε πως ¨Η αδερφή μου έχει σπασμένα πλευρά. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να περπατήσει. Και έχει προβλήματα στην ομιλία¨. Η εκδίκαση αναβλήθηκε.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

Αναφέρεται πως λόγω του φρικτού περιστατικού η Αϊσέ Τ. υπέστη εγκεφαλική αιμοραγία, και έτσι δεν μπορεί να περπατήσει και δυσκολεύεται να μιλήσει.

Εφ. Σαμπάχ 8-10-2011