ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Καμπάνια βοήθειας για το Βαν σε όλη την Δυτική Θράκη από την Συμβουλευτική επιτροπή

 

Ανακοινώθηκε πως η Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης υπό την προεδρία του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν θα οργανώσει στην Δυτική Θράκη καμπάνια βοήθειας για τους σεισμόπληκτους του νομού Βαν της Τουρκίας. Αναφέρεται ότι όπως έγινε και στο παρελθόν η χρηματική βοήθεια που θα συγκεντρωθεί από την Συμβουλευτική Επιτροπή θα παραδοθεί στον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και στον εκλεγμένο μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.

Η ανακοίνωση που έκανε η Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης έχει ως εξής :

¨Μετά από τον σεισμό μεγέθους 7,2 ρίχτερ που συνέβη στον νομό Βαν της Τουρκίας στις 23 Οκτωβρίου 2011 εκατοντάδες άτομα έχασαν τη ζωή τους. Ο συγκεκριμένος σεισμός προκάλεσε μεγάλες υλικές απώλειες και χιλιάδες άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα διαμονής, πείνας, δίψας και μεταδοτικών ασθενειών.

Η Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης που πάντα είναι δίπλα στους αδύνατους, στα θύματα φυσικών καταστροφών και τείνει σε αυτούς χείρα βοηθείας, αποφάσισε να διοργανώσει μια καμπάνια βοήθειας σε όλη την Δυτική Θράκη με σκοπό την επούλωση του πόνου.

Αποφασίστηκε ότι όπως έγινε και στο παρελθόν η χρηματική βοήθεια θα παραδοθεί στον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και στον εκλεγμένο μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε

Είναι απόλυτη η πίστη μας πως ο μόνιμα ευαίσθητος έναντι τέτοιων φυσικών καταστροφών λαός της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, θα ανταποκριθεί σε αυτή την έκκληση και θα βοηθήσει.

Καλούμε όλους τους ομογενείς μας να μετάσχουν σε αυτή την καμπάνια βοήθειας¨.

Περιοδικό Αζινλίκτσα 29-10-2011

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone