ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΚΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Ο Σύλλογος ¨Πλάτανος¨ καταδίκασε την προδοτική επίθεση που έγινε στην Τουρκία

Ο Σύλλογος Πλάτανος στις 19 Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη δημοσίευσε ένα κείμενο καταδίκης σχετικά με τις απάνθρωπες και προδοτικές επιθέσεις που πραγματοποίησε η τρομοκρατική οργάνωση του ΠΚΚ ,ταυτόχρονα στις πόλεις Τσουκούρτζα και Γιουξέκοβα του νομού Χακκάρι της Τουρκίας.

Το κείμενο που δημοσίευσε ο σύλλογος Πλάτανος περιέχει τις εξής φράσεις :

¨Η είδηση πως η προδοτική επίθεση που έκαναν τρομοκράτες του ΠΚΚ στην Τσουκούρτζα του νομού Χακκάρι της μητέρας-πατρίδας μας Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα να μαρτυρήσουν 30 στρατιώτες και αστυνομικοί έπνιξε στο πένθος τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Η λύπη μας είναι βαθιά και η οργή μας απερίγραπτη. Οι προσευχές μας είναι μαζί με την μάνα πατρίδα μας. Καταριόμαστε κάθε είδους τρομοκρατία. Η κατάρα του Αλλάχ να είναι πάνω στους τρομοκράτες.

Επίσης καταδικάζουμε και καταριόμαστε όλους όσους θρέφουν, προστατεύουν, βοηθάνε και ανέχονται την τρομοκρατία, αυτούς που καλύπτουν το ματωμένο πρόσωπο της τρομοκρατίας και αυτούς παραβλέπουν τις απάνθρωπες επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Είναι απόλυτη η πίστη μας πως είναι κοντά οι μέρες που αυτοί οι προδότες που επιχειρούνε με μίσος και αίμα να χτίσουν μέλλον, θα υποστούνε την τιμωρία που τους πρέπει.

Είναι προφανές ότι πρόκειται για τα τελευταία σπαρταρίσματα της ανήμπορης τρομοκρατικής οργάνωσης. Κινείται με τη λογική του ¨αφού βουλιάζω όσους βουλιάξω κέρδος είναι. Το Τρανό και Σώφρον Τουρκικό Έθνος με σταθερότητα και υπομονή θα το ξεπεράσει χωρίς να υποκύπτει στις προκλήσεις. Ο Αλλάχ είναι μαζί με αυτούς που δείχνουν υπομονή.

Συλλυπητήρια στο Τουρκικό Έθνος¨

Το Δ.Σ. του συλλόγου Πλάτανος

Εφ. Μιλλέτ –Ελληνικής Θράκης 20-10-2011

 

Σχόλιο : Δύο λόγια για αυτό τον σύλλογο. Ουσιαστικά πρόκειται για τα άτομα της εφημερίδας Μιλλέτ με την προσθήκη της κυρίας Καραχασάν του ΠΑΣΟΚ. Η πλέον εντυπωσιακή κίνηση του συλλόγου αυτού ήταν όταν πριν 2 χρόνια αγόρασε με 96.000 ευρώ (!!!) τον ραδιοφωνικό σταθμό που είχε παλιότερα ο Ντεντέ. Τώρα που βρέθηκαν τόσα χρήματα για την αγορά του σταθμού, ε βάλτε και λίγο το μυαλό σας να δουλέψει…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone