ΟΠΑΔΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

Εφ. Σαμπάχ 2-10-2011

Οι Άγγλοι το παρατράβηξαν !

Οι Άγγλοι μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν απέναντι σε 1500 οπαδούς της Μπεσίκτας έκαναν κάτι ντροπιαστικό. Οι οπαδοί της Στόουκ άρχισαν τις προσβολές για την Τουρκία !

Αυτά που έγιναν στο ματς για το κύπελλο Ουέφα ανάμεσα στην Στόουκ Σίτι και την Μπεσίκτας εμφάνισαν ξανά τις ντροπές των Άγγλων. Φάνηκε ότι οι οπαδοί της Στόουκ μη μπορώντας να φιμώσουν τα ενθουσιώδη συνθήματα των 1500 οπαδών της Μπεσίκτας, προσέφυγαν σε μια διαφορετικά και ταυτόχρονα ρατσιστική μέθοδο. Οι Άγγλοι οπαδοί μόνοι τους περιγράφουν σε φόρουμ και μπλόγκ το πως σώπασαν του ασπρόμαυρους οπαδούς. Και εδώ υπάρχουν συνθήματα για τα οποία κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει τιμωρία.

Να τα συνθήματα

Με βάση την είδηση από το Habertürk oı οπαδοί της Στόουκ Σίτι πιστεύουν πως αποτέλειωσαν τους 1500 οπαδούς της Μπεσίκτας που ήταν στο στάδιο με τα εξής συνθήματα : ¨Η Τουρκία είναι κωλοτρυπίδα¨, ¨Καλύτερα να πάω στην Ελλάδα ( Τουρκία χώρα από σκατά, καλύτερα να πάω στην Ελλάδα!) , ¨Είστε εδώ μόνο για την βίζα, εδώ μόνο για την βίζααααα !(Για να έρθετε εδώ μόνο εσείς χρειάζεστε βίζα !).

……………

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ | Ετικέτα: | 3 σχόλια

3 απαντήσεις στο ΟΠΑΔΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

  1. anonimos says:

    Ε δεν είπαν και τίποτε καινούριο οι άνθρωποι.

  2. anonimos says:

    Ε δεν είπαν και τίποτε καινούριο οι άνθρωποι.

  3. simos says:

    Τι λάθος είπαν οι Άγγλοι? ¨Εζησα Αγγλία και μάλιστα σε περιοχή που υπάρχουν πολλοί Τουρκοι. Πραγματικά δεν βλέπω γιατί πείραξε ορισμένους η συμπεριφορά των οπαδών της Στοουκ!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *