ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ; –ΒΙΝΤΕΟ

¨Ιδιαίτερη¨ επέμβαση στους φοιτητές

Ομάδα φοιτητών στο πανεπιστήμιο του Παμούκαλε, θέλησαν να διαμαρτυρηθούνε ενάντια στον υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού που πήγε σήμερα στο πανεπιστήμιο. Οι σεκιούριτι όμως του πανεπιστημίου δεν το επέτρεψαν και οι φοιτητές δάρθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές.

Ομάδα φοιτητών-μέλη της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας λέγοντας πως δεν τους έβαλαν μέσα στην αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο του πανεπιστημίου όπου θα γινόταν η τελετή για την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους και έκαναν μια εναλλακτική τελετή έναρξης βράζοντας με την βοήθεια φιάλης αυγά και βάζοντας τα στα πιάτα. Κρατούσαν πανό που έγραφαν ¨Χάρη σε εσάς τα αυγά έγιναν χρυσάφι. Η νεολαία στα πανεπιστήμια τρέφεται με μακαρόνια, το ξέρετε ;¨. Την ώρα που περνούσε το αυτοκίνητο του υπουργού Γκιουνάι κάποιοι του φώναξαν ¨Στην Τσουκούρτζα δώσαμε 24 ήρωες, με τα μούτρα έρχεστε εδώ ;¨

Η δεύτερη διαμαρτυρία προς τον υπουργό Γκιουνάι ήταν κατά την είσοδο του στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό κέντρο του πανεπιστημίου. Ένταση υπήρξε ανάμεσα στους φοιτητές που φώναζαν συνθήματα και στους υπεύθυνους ασφαλείας. Οι δυνάμεις ασφαλείας έβγαλαν σηκωτούς τους 10 φοιτητές που διαμαρτύρονταν έξω από το πανεπιστήμιο.

CNNTURK  22-10-2011

Το βίντεο : http://video.cnnturk.com/2011/haber/10/21/ogrenciye-ozel-mudahale

 

 

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone