ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ !

Ζόρισε την κόρη του να χωρίσει για να πάρει πάλι χρήματα

Πατέρας στα Άδανα που είχε πάρει 5.000 λίρες για να παντρέψει την κόρη του, όταν έμαθε πως ο γαμπρός του έπαθε καρκίνο στον πνεύμονα, απείλησε με μαχαίρι την κόρη του λέγοντας της ¨Χώρισε τον και ξαναπαντρέψου για να πάρουμε κι άλλα χρήματα.

ΑΔΑΝΑ – Ο Μπακίρ Οζέρ 5 χρόνια πριν παίρνοντας 5.000 λίρες πάντρεψε την κόρη του την Φατμά με τον 43χρονο Σελτσούκ Καλιμάν.

……………….

Όταν ο Μπακίρ Οζέρ έμαθε πως ο γαμπρός του διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα άσκησε πίεση στην κόρη του λέγοντας ¨όπως και να έχει θα πεθάνει. Παντρέψου πάλι με άλλον να πάρουμε πάλι χρήματα¨. Η Φατμά όμως δεν δέχτηκε το θέλημα του πατέρα της και είπε ¨Εγώ δεν είμαι αντικείμενο προς πώληση. Αγαπάω τον άντρα μου. Και να πεθάνει θα πάω στην κηδεία. Δεν θα χωρίσω¨.

Ο Μπακίρ Οζέρ μη μπορώντας να πείσει την κόρη του να χωρίσει, εκνευρίστηκε και άρχισε να την δέρνει. Όταν η Φατμά είδε ότι ο πατέρας της πήγε να πάρει μαχαίρι από την κουζίνα βγήκε στον δρόμο. Επί της οδού Μπακίμγιορντού έτρεχε ζητώντας βοήθεια ενώ ο πατέρας της την κυνηγούσε με μαχαίρι.

Αστυνομικοί που περνούσαν πρόσεξαν την Φατμά, επενέβησαν και συνέλαβαν τον Μπακίρ Οζέρ με το μαχαίρι στα χέρια

Εκείνος οργισμένος την ώρα που τον μετέφεραν στο Α.Τ. φώναζε πως ¨αυτή η άτιμη έπρεπε να πεθάνει¨.

Εφ. Ραντικάλ 14-10-2011

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Κατηγορία: ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ετικέτα: | Σχολιάστε

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *