ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ !

Επίθεση στην οικογένεια του στρατιώτη που δολοφονήθηκε στο πειθαρχείο

Επίθεση από ομάδα ατόμων την ώρα που δεχόταν συλλυπητήρια δέχτηκαν ο θείος, ο παππούς και συγγενείς του στρατιώτη Ουγούρ Καντάρ ο οποίος 5 μέρες πριν απολυθεί έχασε την ζωή του στην Κύπρο όπου υπηρετούσε την θητεία του, από βασανιστήρια που υπέστη στο επονομαζόμενο και ¨ντισκοτέκ¨ πειθαρχείο.

Η ομάδα ατόμων που ήταν πάνω από 20 άνθρωποι, χτύπησαν μέλη της οικογένειας. Άλλα μέλη της οικογένειας που πρόσεξαν την επίθεση ενημέρωσαν την αστυνομία. Μετά από κάποιο διάστημα η αστυνομία έφτασε και συνέλαβε 7-8 άτομα, ένα άλλο άτομο που είχε προκαλέσει την επίθεση έφυγε.

Τραυματισμένος σε διάφορα σημεία του σώματος ο παππούς Σαλίχ Γκιουναϊτάς μεταφέρθηκε αμέσως από συγγενείς του στο νοσοκομείο Χαϊντάρπασά. Όταν πήρε εξιτήριο πήγε μαζί με τα άλλα μέλη της οικογένειας και υπέβαλαν μήνυση κατά αυτών που είχαν κάνει την επίθεση.

Εφ. Μπιργκιούν 16-10-2011

 

Σχόλιο : Πόσο εκφασισμένη πρέπει να είναι μια κοινωνία για να βγάζει τέτοια αποβράσματα ; Οι άνθρωποι έχασαν με βασανιστήρια το παιδί τους και επειδή σε κάποιους δεν άρεσαν οι δηλώσεις που έκαναν ενάντια στον στρατό, έκριναν σκόπιμο να πάνε να τους δείρουν ! Την ώρα που ακόμη δέχονταν συλλυπητήρια. Τι να πεις…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone