ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ

Έκτακτη σύσκεψη στην πρωθυπουργία

Πραγματοποιήθηκε ¨Σύνοδος κορυφής για την τρομοκρατία¨, το μαχαίρι αναμλενεται να φτάσει στο κόκκαλο.

Συναντήθηκαν ο υπουργός Εσωτερικών Ιντρίς Ναϊμ Σαχίν, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ισμέτ γιλμάζ και ο Διοικητής της Στρατοχωροφυλακής Μπεκίρ Καλιοντζού για να αξιολογήσουν την επίθεση.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε υπουργικό συμβούλιο κορυφής για την τρομοκρατία. Στην σύσκεψη στην πρωθυπουργία μετείχε και ο υπουργός Διακαιοσύνης.Από την άλλη ήρθε για να μετάσχει στην σύσκεψη και ο Διοικητής της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν ο οποίος μέχρο πρότινος συνομιλούσε με ΠΚΚδες και είχε οργανώσει και την υποδοχή με χορούς στο Χάρμπουρ.

Ο υπουργός εσωτερικών και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνουν στην περιοχή.

Μετά την συνομιλία οι δύο υπουργοί πέρασαν στην πρωθυπουργία.

Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε λίγο αναμένεται να κάνει δήλωση του τύπου ¨Το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο και δεν έχει μεέινει πλεόν υπομονή¨.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ

Διαμαρτυρία για την τρομοκρατία μπροστά στην πρωθυπουργία ! Βροχή οι αντιδράσεις εναντίον της κυβέρνησης μετά από τους 26 νεκρούς από την επίθεση του ΠΚΚ στην Τσουκούρτζα του Χακκάρι. Αναφέρεται πως μια ομάδα έκανε διαμαρτυρία μπροστά στο κτίριο της πρωθυπουργίας. Αναφέρεται πως η ομάδα κρατώντας τουρκικές σημαίες, φώναζε συνθήματα ¨Οι ήρωες δεν πεθαίνουν, η πατρίδα δεν διαιρείται¨, ενώ προσπάθησαν να μπούνε και στην πρωθυπουργία. Στην ομάδα αρχικά επενέβησαν δυνάμεις ασφαλείας της πρωθυπουργίας και μετά τα ΜΑΤ.

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Από την άλλη, μετά την προδοτική επίθεση μετέβησαν στην Τσουκούρτζα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου και οι αρχηγοί των όπλων.