ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ : 1 ΝΕΚΡΟΣ, 1 ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ

 Εφ.Χουριέτ 13-9-2011

Προδοτική επίθεση στο Καχραμάνμαράς

 Τρομοκράτες άνοιξαν πυρ ενάντια σε ομάδα τροχαίας που ήταν μπροστά σε μίνι γήπεδα. Στην επίθεση ο αστυνομικός Γιαβούζ Μπαγιάρ σκοτώθηκε ενώ βαριά συνεχίζει να είναι η κατάσταση του αστυνομικού Χατζή Καλκάν. 

Το περιστατικό συνέβη στις 21.15 στην συνοικία Μπάγντιν της πόλης μπροστά σε μίνι γήπεδα. Αστυνομικοί που βρισκόταν σε απόσταση 500 μέτρων από την αστυνομική διεύθυνση της πόλης δέχτηκαν επίθεση από τρομοκράτες που πυροβολούσαν με τυφέκια. Από τα πυρά 2 αστυνομικοί τραυματίστηκαν βαριά. Μετά το περιστατικό άλλοι αστυνομικοί άρχισαν να συγκρούονται με τους τρομοκράτες. Αυτοί πυροβολώντας διέφυγαν, ενώ άρχισε επιχείρηση για την σύλληψη τους.

ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο βαριά τραυματισμένος αστυνομικός Γιαβούζ Μπαγιάρ εξέπνευσε στο κρατικό νοσοκομείο Πάζαρτζικ όπου μεταφέρθηκε. Ανακοινώθηκε επίσης πως σοβαρή παραμένει η κατάσταση του αστυνομικού Χατζή Καλκάν που μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο του Καχραμάνμαράς. Η γυναίκα του Μπαγιάρ ενημερωθείσα από συναδέλφους του άντρα της για τον θάνατο, έτρεξε στο νοσοκομείο δακρυσμένη.

………………..

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone