ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Εφ. Χουριέτ 1-9-2011

Ξύλο και σεξουαλική παρενόχληση στο ζευγάρι των Ρώσων

 Ο 28χρονος Ρώσος επιχειρηματίας Αλεξάντρ Ουσνίκοβ και η 25χρονη δικηγόρος σύζυγος του Ελένα Ουσνίκοβα θέλησαν να κάνουν ράφτινγκ στην Αττάλεια όπου είχαν έρθει για διακοπές. Τους παρέλαβε από το ξενοδοχείο μια εταιρία ράφτινγκ και τους μετέφερε στο φαράγγι Κιοπρουλού. Το ζευγάρι πήγε μαζί με μεγάλη ομάδα ανθρώπων και μετά ανέβηκαν σε κανό δύο ατόμων. Σε διάφορες στιγμές άτομα από άλλα κανό τους παρενοχλούσαν. Σε κάποια στιγμή που η ροή του νερού ήταν αυξημένη, άτομα από άλλο κανό τους πλησίασαν και με το κουπί έριξαν στο νερό τον Αλεξάντρ Ουσνίκοβ.

Την ώρα που αυτός πάλευε με τα κύματα, άτομα από άλλο κανό παρενόχλησαν σεξουαλικά την γυναίκα του που είχε μείνει μόνη της στο κανό. Ο Αλεξάντερ Ουσνίκοβ κολυμπώντας έφτασε εκεί όπου ήταν η γυναίκα του, όπου όμως αυτοί που ενοχλούσαν την γυναίκα του τον χτύπησαν. Τότε επενέβησαν άλλα άτομα που επενέβησαν τους επιτιθέμενους , οι οποίοι συνελήφθησαν από την στρατοχωροφυλακή. Το ζευγάρι ζητά την τιμωρία αυτών που τους επιτέθηκαν και κατέφυγαν στο Ρωσικό προξενείο της Αττάλειας.

Σχόλιο : Το βίντεο στην ιστοσελίδα   http://webtv.hurriyet.com.tr/2/21274/18626662/1/rus-cifte-raftingde-taciz-ve-dayak.aspx