ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΣΦΑΞΕ

Εφ. Χουριέτ 6-9-2011

Τούρκος άντρας έσφαξε

Μια ακόμη δολοφονία με ύποπτο για την διάπραξη Τούρκο μεταφέρθηκε στις επικεφαλίδες του αγγλικού τύπου. Ο 21χρονος Ενσάρ Γ. σκότωσε μαχαιρώνοντας την 2 μηνών Αγγλίδα σύζυγο του και την πεθερά του. 40 λεπτά μετά την δολοφονία συνελήφθη με το μωρό του στην αγκαλιά την ώρα που έφευγε.

Προχτές την νύχτα στην πόλη Όξφορντσάιρ της Αγγλίας ο Τούρκος πολίτης Ενσάρ Γ. (21), μαχαίρωσε την Αγγλίδα σύζυγο του Μικαέλα (29) με την οποία παντρεύτηκε πριν από δύο μήνες, την πεθερά του Τζούλι Σαχίν (50) και μιαν ακόμη 19χρονη αγνώστων στοιχείων. Μετά τις κραυγές μάνας και κόρης οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και το ασθενοφόρο. Οι ομάδες πρώτων βοηθειών που κατέφθασαν βρήκαν μάνα και κόρη μέσα στα αίματα με βαθιές μαχαιριές σε καρδιά και λαιμό, και παρά τις προσπάθειες τους δεν μπόρεσαν να τις σώσουν.

Συνελήφθη με το μαχαίρι

Ανακοινώθηκε επίσης ότι σοβαρή είναι και η κατάσταση της 19χρονης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 40 λεπτά μετά το περιστατικό ο Ενσάρ Γ. συνελήφθη έχοντας πάνω του το μαχαίρι που έσταζε αίμα, και κρατώντας στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί. Η ανάκριση συνεχίζεται. Γείτονες περιέγραψαν πως άκουσαν μια λογομαχία ανάμεσα στο ζευγάρι που είχε παντρευτεί πριν δύο μήνες κι ακολούθως ακουστήκαν κραυγές.

Ο πεθερός είναι Τούρκος

Αναφέρεται πως και η πεθερά του η Τζούλι Σαχίν ήταν παντρεμένη με Τούρκο ονόματι Μεχμέτ Σαχίν. Γείτονες ανέφεραν πως παλιότερα έβλεπαν συχνά την Μικαέλα μαζί με τον τρίχρονο –από προηγούμενη σχέση- γιό της και το 18 μηνών βρέφος που πιστεύεται πως ήταν του Ενσάρ Γ. Σήμερα ο Ενσάρ Γ. αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο.