ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

Εφ. Ραντικάλ 19-9-2011

Αρχίζει και η Τουρκία γεωτρήσεις

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν πριν να πετάξει για τις ΗΠΑ όπου θα μετάσχει στις συνελεύσεις του ΟΗΕ, έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο Εσένμπογά της Άγκυρας. Ο Ερντογάν στις δηλώσεις του είπε τα εξής :

¨Η Τουρκία ως περιφερειακός και παγκόσμιος παίκτης παρακολουθεί στενά την διαδικασία των αλλαγών που γίνονται στην περιοχή μας αλλά και στον κόσμο.

…………………………..¨

Όταν ο Ερντογάν ρωτήθηκε σχετικά με τις κινήσεις γεωτρήσεων της Ελληνοκυπριακής διοίκησης είπε πως ¨Και εμείς μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουμε κινήσεις γεωτρήσεων¨.

……………………………..

ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ

¨Φίλοι το Ισραήλ δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Εάν ήμασταν στο παρελθόν θα λεγόταν πως αυτό στρέφεται προς την Ρωσία. Τώρα λέγεται πως στρέφεται προς το Ιράν. Αυτό δεν αξιολογείται κατά τον ίδιο τρόπο από την Τουρκία. Γιατί δεν σκέπτονται ότι η Τουρκία έχει ανάγκη μια βάση ραντάρ ; Οι πύραυλοι βρίσκονται στην Πολωνία, εδώ θα είναι μόνο μια βάση ραντάρ. Τώρα εάν στην βάση θα εγκατασταθούνε πύραυλοι για να προστατεύουν το ραντάρ, αυτό είναι ένα διαφορετικό θέμα, αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι στην επικαιρότητα.¨

………………………….

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Κατηγορία: ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΚΥΠΡΟΣ | Ετικέτα: | Σχολιάστε

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *