ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΚΥΡΑΣ ΜΕΛΙΧ ΓΚΙΟΚΤΣΕΚ…

Eφ. Μπιργκιούν 7-8-2011

…………….

Αυτή την εβδομάδα θα συνεχίσουμε με μια τηλεφωνική συνομιλία που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδες. Συνομιλούνε ο Σεκίπ Μοστούρογλου και ο Αζίζ Γιλντιρίμ. Ακολουθούνε τα λόγια του Μοστούρογλου :

¨Ο κύριος Μελίχ έχει ένα όχημα κινούμενο με το οποίο μπορεί να υποκλέπτει συνομιλίες. Με εκείνο γυρνούσε και εγκαθιστώντας το κοντά στην περιοχή της προπόνησης υπέκλεπταν συνομιλίες. Το έφεραν και στην Κωνσταντινούπολη και το έβαλαν δίπλα στο ξενοδοχείο. Αυτοί είναι τρελοί ρε, ανώμαλοι…¨

Άλλο είναι το θέμα του Αζίζ Γιλντιρίμ και της Φενέρμπαχτσέ. Κανένας οπαδός της ας μην γελιέται. Αν αναλογιστεί κανείς κάποιες συνομιλίες που δημοσιεύτηκαν στην Ταράφ μέσα σε αυτή την εβδομάδα, γίνεται ξεκάθαρα αντιληπτό πως ο Γιλντιρίμ εμπλεκόταν σε μια σειρά από παράνομες δουλειές. Διαφορετικά δεν θα αισθανόταν την ανάγκη να μιλά στο τηλέφωνο με κωδικοποιημένες φράσεις.

Το τμήμα όμως που αφορά τον Μελίχ Γκιοκτσέκ δεν είναι πολύ περίεργο ; Μα κανένας δεν θεωρεί αξιοπρόσεκτο τη πιθανότητα ένας δήμαρχος να διαθέτει συσκευή τηλεφωνικών υποκλοπών ; Ρωτάω έτσι γιατί ενώ περίμενα να υπάρξει ντόρος με αυτή την πληροφορία, κανένας δεν μίλησε.

Σκεφτείτε ότι ο κύριος Μελίχ φέρεται να έχει μια συσκευή υποκλοπών και με αυτήν γυρνά τις πόλεις και υποκλέπτει συνομιλίες των αντιπάλων της Άνκαραγκιουτζού. Μα καλά δεν θα ερευνηθεί αν είναι σωστός ή όχι αυτός ο ισχυρισμός ; Διότι αυτή η συσκευή δεν είναι κάτι που αγοράζεται από δεύτερο χέρι στο παζάρι. Πιστεύω πως θα έχει καταγραφεί, θα υπάρχει απόδειξη και χαρτί εισαγωγής από τα τελωνείο. Εκτός αν εισήλθε λαθραία στη χώρα.

………………..