ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡ, ΗΠΙΑΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

 Εφ. Χουριέτ 30-7-2011

Έριχναν υπνωτικό στα ποτά και λήστευαν τους πελάτες τους

Συνελήφθη ιδιοκτήτης και εργαζόμενος σε μπαρ της περιοχής Καντίκιοϊ στην Κωνσταντινούπολη με την κατηγορία ότι νάρκωναν πελάτες τους ρίχνοντας υπνωτικά στα ποτά τους και μετά έπαιρναν τα χρήματα τους.

Η 50χρονη Ντιλέκ Κεντιρλί κατήγγειλε στην αστυνομία του Καντίκιοϊ πως πριν από 25 μέρες είχε πιει ποτό σε μπαρ της περιοχής Ρασίμπασά και ότι το επόμενο πρωί περαστικοί την βρήκαν λιπόθυμη σε διπλανό σοκάκι.

Όταν μετά το περιστατικό έλεγξε τον λογαριασμό της στην τράπεζα και είδε ότι είχαν βγάλει με την χρήση της κάρτας σε ένα μαγαζί 2.250 λίρες, κατήγγειλε ότι ο ιδιοκτήτης του μπαρ και εργαζόμενοι την νάρκωσαν βάζοντας φάρμακο στο ποτό της.

Η Κεντιρλί ανέφερε πως την αναζήτησε ο έμπορος που της είπε ότι θα της έδινε πίσω τα χρήματα αρκεί να του υπέγραφε χαρτί ότι δεν θα τον καταγγείλει. Έτσι και έγινε.

Η αστυνομία που είχε και άλλες παρόμοιες καταγγελίες για την ίδια περιοχή, αξιολογώντας τις πληροφορίες, συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του μπαρ και έναν εργαζόμενο με την κατηγορία ότι έβαζαν υπνωτικά σε ποτά πελατών και μετά έπαιρναν τα χρήματα τους.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ Ερχάν Κ. και ο εργαζόμενος Ερντογάν Μ. μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην αστυνομία, μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια του Καντίκιοι.