ΤΑ …ΓΟΥΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ !

Εφ. Χουριέτ 5-8-2011

Η σύζυγος έκοψε το όργανο του ιμάμη

Η 38χρονη Σ.Κ. που ζεί στην περιοχή Κεστέλ της Προύσας υποψιαζόμενη ότι ο σύζυγος της ο 42χρονος ιμάμης Ο.Κ. την απατούσε, του έκοψε το όργανο του. Το όργανο επανακολλήθηκε στην θέση του με εγχείρηση.

Όταν η μητέρα τριών παιδιών Σ.Κ. υποψιάστηκε πως ο σύζυγος της ιμάμης του χωριού Γκιόλμπασι Ο.Κ. την απατούσε, άρχισε να τον παρακολουθεί. Με βάση αυτά που έγιναν γνωστά όποτε ερχόταν αυτό το θέμα ο Ι.Κ. το αρνούνταν και έλεγε ότι δεν είναι αληθές. Όμως η γυναίκα του δεν πείστηκε και εντόπισε ότι είχε σχέση με μια γυναίκα στο κέντρο της κωμόπολης και βρήκε και την διεύθυνση της.

Ανέφερε στον σύζυγο της το όνομα και την διεύθυνση της γυναίκας, μάλωσε μαζί του και του ζήτησε να σκεφτεί τουλάχιστον τα παιδιά τους. Τότε αυτός της υποσχέθηκε ότι δεν θα την απατήσει ξανά. Λίγες μέρες αργότερα καβγάδισαν ξανά καθώς η Σ.Κ. έλεγε ότι ο Ο.Κ. δεν κράτησε την υπόσχεση του. Της έλεγε πως ¨έκοψα κάθε σχέση με εκείνη την γυναίκα¨, αλλά καθώς αυτή υποψιαζόταν, μετά το βραδινό γεύμα έλεγξε το κινητό του και βρήκε μηνύματα όπως ¨έρωτα μου¨, ¨μοναδικέ μου¨ και ¨μου έλειψες¨. Τότε τρελάθηκε και παίρνοντας ένα κουζινομάχαιρο μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και την ώρα που αυτός κοιμόταν του έκοψε το όργανο. Αυτός ξύπνησε με αφόρητους πόνους και με τσιρίδες και με μια πετσέτα πάνω του ζήτησε βοήθεια, από τους γείτονες της πολυκατοικίας. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως το κατατμημένο μέρος του οργάνου κρεμόταν από ένα μικρό μέρος. Μετά τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ουλουντάγ για να συραφτεί το όργανο.

Εκεί έγινε η εγχείρηση και οι γιατροί είπαν πως μετά την θεραπεία θα φανεί αν θα λειτουργήσει ή όχι το όργανο.

……………….