ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ-ΒΙΝΤΕΟ

Eφ. Χουριέτ 20-8-2011

Πέρασαν στην ιστορία του τουρκικού αθλητισμού

 Φίλαθλοι της ομάδας Καρσίγιακά που ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της, πραγματοποίησαν μια πρωτιά καθώς πήγαν στις εγκαταστάσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Σελτσούκ Γιασάρ και πριν από την προπόνηση, έσφαξαν καμήλα.

Φίλαθλοι της Καρσιγιακά που θέλανε να ενθαρρύνουν την ομάδα που στοχεύει φέτος στο πρωτάθλημα, θυσίασαν σε λάκκο στη μέση των εγκαταστάσεων την 800 κιλών καμήλα που έφεραν από το Αϊδίνι. Παρά τις προσπάθειες των ιθυνόντων της Καρσιγιακά να σώσουν την καμήλα, οι πρασινοκόκκινοι φανατικοί φίλαθλοι δεν άλλαξαν γνώμη. Έσφαξαν την οκτάχρονη καμήλα συνοδεία προσευχών. Με το αίμα της καμήλας που σφάχτηκε σημαδεύτηκαν στο μέτωπο ο τεχνικός διευθυντής της Καρσιγιακά Ρεχά Καψάλ καθώς και όλοι ποδοσφαιριστές.

Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής Αντιγιάχ που μεταγράφηκε στην ομάδα από την Μίλαν αισθάνθηκε μεγάλη έκπληξη κατά την τελετή της σφαγής. Το αστέρι από την Γκάνα αφού έμαθε τις λεπτομέρειες του εθίμου επέτρεψε να του βάλουν αίμα στο μέτωπο. Στην τελετή μετείχαν περίπου 800 φίλαθλοι. Μιλώντας ο β΄ πρόεδρος της ομάδας Ναζίμ Τορμπάογλου είπε πως ¨ Οι φίλαθλοι μας θέλησαν στην 100η επέτειο από την ίδρυση μας να μας κάνουν ένα ιδιαίτερο δώρο. Βρίσκω θετικό την προσπάθεια τους να εμψυχώσουν και να ενδυναμώσουν την ομάδα. Στόχος μας φέτος είναι να ανεβούμε στην Σούπερ Λίγκα¨.

 Το βίντεο : Επειδή τα πρώτα δευτερόλεπτα είναι διαφήμιση, μόλις εμφανιστεί πάνω αριστερά το REKLAMI GEÇ πατήστε το για να την περάσετε.

http://webtv.hurriyet.com.tr/4/20823/0/1/turk-spor-tarihine-gectiler.aspx

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone