ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ

Εφ. Γενί Σαφάκ 22-6-2011

Οι ΤΗΥ εξελέγησαν ως ¨οι καλύτερες αερογραμμές της Ευρώπης¨

 Με βάση την αξιολόγηση που έκανε η Skytrax μέσω 18,8 εκ ταξιδιωτών στον κόσμο, οι ΤΗΥ πήρε τα βραβείο των ¨καλύτερων αερογραμμών στην Ευρώπη¨.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ο γενικός διευθυντής των ΤΗΥ Τεμέλ Κοτίλ μιλώντας για αυτήν την εκλογή είπε ότι ¨Αυτό αποτελεί τιμή για εμάς. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε την Ευρώπη. Στην πραγματικότητα είμαστε η πρώτη τουρκική εταιρία που έχει περάσει την Ευρώπη.

 Ο Κοτιλ ανέφερε στον ανταποκριτή του πρακτορείου ΑΑ ότι η εταιρία Skytrax σε δημοσκόπηση που έκανε με τη συμμετοχή 18,8 εκ. ταξιδιωτών στον τομέα της αεροπλοίας –κάτι που αποτελεί τα ¨Οσκαρ¨ του κλάδου¨ οι ΤΗΥ εξελέγησαν ως οι ¨καλύτερες αερογραμμές της Ευρώπης¨ ((Best Airlines Europe).

…………..

Ο Κοτίλ ανέφερε πως ¨¨όταν πέρσι πήραμε το βραβείο των καλύτερων αερογραμμών της Νότιας Ευρώπης, είχα πει ότι αυτήν τη λέξη ¨Νότιας¨ θα την σβήσουμε. Φέτος η λέξη Southern σβήστηκε και γίναμε οι ¨Best Airlines Europe¨. Δηλαδή εκλεγήκαμε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη. Αυτό αποτελεί στοιχείο τιμής για εμάς. Εκπροσωπώντας τον κλάδο της πρώτη φορά μια τουρκική φίρμα εξελέγη ως η καλύτερη στην Ευρώπη. Η καρδιά μας επιθυμεί η Τουρκία να είναι η καλύτερη σε κάθε θέμα στην Ευρώπη¨.

Ο Κοτίλ ανέφερε πως η Τουρκία είναι σε πολύ καλό σημείο στον τομέα των λευκών συσκευών, ενώ είπε πως έχει ξεπεράσει την Ευρώπη στην κατασκευή επίπεδου τζαμιού. Είπε τα εξής :

¨Είναι ανάγκη η Τουρκία να ξεπεράσει σε κάθε θέμα την Ευρώπη. Εμείς ως ΤΗΥ στην αεροπλοία έχουμε ξεπεράσει την Ευρώπη, γίναμε οι ¨best¨. Εκλεγήκαμε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρία. Στόχος μας είναι να γίνουμε και η μεγαλύτερη. Προχωράμε προς αυτό βήμα βήμα. Το ¨η πιο μεγάλη¨ αποτελείται από αρκετούς παράγοντες. Ο πιο σημαντικός είναι ο αριθμός των σημείων στα οποία πετάει η εταιρία, και σε αυτό το σημείο προσεγγίσαμε πολύ. Οι μεγαλύτερες εταιρίες πετάνε σε 230 προορισμούς. Βήμα βήμα θα είμαστε η εταιρία με τους περισσότερους προορισμούς στην Ευρώπη. Τώρα έμειναν 40 σημεία. Αυτό σημαίνει μια προσπάθεια 2 ετών για εμάς. Η ανάπτυξη των μεγάλων αεροπορικών εταιριών στην Ευρώπη ολοκληρώθηκε στις δεκαετίες του 70 και του 80. Εμείς τώρα τους φτάνουμε¨.

………………

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone